Zal Meghan binnenkort terugkeren op Instagram?

En wij vinden dat een uitstekend idee.

Lees ook

Alles wijst erop dat de hertogin van Sussex weer terugkeert naar haar favoriete social media platform. En wij vinden dat een uitstekend idee.

Meghan is een ex-royal, hoeft niet meer naar protocollen te luisteren en zet haar eigen bedrijven stuk voor stuk op. Dus La Markle, wat let je? De hertogin weet als geen ander hoe sociale media je kan laten groeien en je een stem geeft. Met de start van het nieuwe productiemaatschappij Archewell Production lijkt ons de kans groot genoeg dat de Sussex'jes binnenkort weer terugkeren op Instagram.

Hun eigen, en inmiddels non-actieve, account was een groot succes op Instagram. Ze hadden binnen een mum van tijd miljoenen volgers en we werden regelmatig verblijd met wat persoonlijke kiekjes van het stel: baby Archie en behind the scenes foto's tijdens staats- en werkbezoeken. Als we royaltykenner, Omid Scobie, mogen geloven waren veel beelden die het paar deelde dus echt een persoonlijke keuze en waren ze heel betrokken bij het hele Instagram-process. Wat waarschijnlijk de grote populariteit verklaart. En die populariteit kunnen ze vandaag de dag best gebruiken, nietwaar? PR-directeur, Eric Schiffer, kan het de Sussex'jes enorm aanraden: “Om zélf hun stem te laten horen en te focussen op het verbinden met hun fans. Op het moment laat het paar vooral iets van zich horen in de woorden van anderen.”

Zo duikt er regelmatig een kiekje van een werkende hertog en hertogin op op de accounts van diverse liefdadigheidsorganisaties of tijdens een show van James Corden en vergeet de tell-all-interview van Oprah Winfrey niet. Harry en Meghan kunnen zich verwoorden via hun woordvoerder, maar wanneer ze een eigen online platform bezitten, kunnen zij zich hierop ook uitspreken.

LEES OOK: Deze titel kan de dochter van Harry & Meghan krijgen

LEES OOK: Hoe gaat het er echt aan toe in het Portland Hospital?

LEES OOK: Zóveel verdiende Meghan per aflevering in Suits

Of het Instagram-account er ook daadwerkelijk gaat komen, is dus nog even afwachten. Maar we kunnen nu al niet wachten om een kijkje achter de Sussex-schermen te krijgen. Meg, deel je dan ook je favoriete gerechten? En mogen we een digitale rondleiding in Archie's Chick Inn? Je hoort het, wij zien het in ieder geval helemaal zitten.

Bron: Showbizz Cheatsheet | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook