Zó bereidt Sylvie Meis zich voor op een lingerieshoot

Sylvie deelt met haar volgers wat ze eet om in shape te blijven.

Lees ook

Haar fitte lijf is Sylvie niet zomaar komen aanwaaien. Met haar Instagram-volgers deelt de presentatrice hoe haar eetpatroon eruitziet.

Voorbereiden op een shoot

Onlangs beantwoordde Sylvie via Instagram Stories een aantal prangende vragen van haar volgers. Veel vragen gingen over het eetregime van de presentatrice. Niet verbazingwekkend wat ons betreft, denkend aan Sylvies jaloersmakende verschijning. Want is Sylvie gewoon gezegend met een prachtig rank figuur, of werkt ze er keihard voor? Dat laatste is hoe dan ook het geval.

Zo laat ze weten dat haar eetdagboek er anders uitziet wanneer er een lingerieshoot op de planning staat. “Wat ik eet op een dag, hangt er een beetje van af of ik mij voorbereid op een lingerieshoot. Als dat het geval is, dan vooral vis, groente en koolhydraatarm. Maar natuurlijk gun ik mezelf tussendoor ook af en toe wat lekkers.”

Lievelingseten

Al gauw is een volger benieuwd wat Sylvie het liefst in de ochtend eet. Hierop weet de presentatrice – al glunderend – een duidelijk antwoord op te geven. “De omeletjes die mijn echtgenoot met liefde voor mij maakt in de ochtend.”

Daarnaast benadrukt Sylvie dat ze haar dag altijd begint met een goede kop koffie. “Ik heb sowieso koffie nodig in de ochtend. Dus dat is het eerste wat ik maak.” Dat is tenminste al één ding dat we met Sylvie gemeen hebben!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook