WINNEN: 6x sinaasappelwijn (Tarongino) en die wil je geproefd hebben (gesloten)

Wijn is niet langer een product dat exclusief gemaakt wordt van geperste druiven. 

Lees ook

Wijn is niet langer een product dat exclusief gemaakt wordt van geperste druiven.

En precies dat bewijzen Toon & Wim (zwagers en nu partners in business) die samen een heuse sinaasappelwijn hebben geïmporteerd. De fles is vrolijk, de smaak fruitig, verrassend en subtiel. Kortom: heerlijk bij de borrel wanneer het zonnetje zich weer meer laat zien.

Sinaasappels en clementines zijn namelijk de basis voor Tarongino, de ‘sinaasappelwijn’. De smaak is erg verrassend, subtiel maar met een heel eigen karakter. Sinaasappelwijn heeft een licht zoete, intense smaak, omdat het met de schil is geweekt. Heerlijk te combineren met lichte gerechten, hapjes en borrelmomenten.

Al snel bleek dat er veel misverstanden bestaan rondom sinaasappelwijn. In heel veel gevallen wordt dit gemaakt van witte druivenwijn, met toevoeging van sinaasappel extracten. Dit wordt al snel sinaasappelwijn genoemd. Echte sinaasappelwijn is echter compleet anders. Hierbij is de wijn gemaakt van 100% sinaasappels, vergelijkbaar met het proces van normale druivenwijn. Het gaat dan over 100% sinaasappelwijn die geleverd wordt door Tarongino in Valencia. Een lokale wijnboer, die al vijf generaties met passie sinaasappels kweekt. De laatste generatie heeft de stap genomen om hier sinaasappelwijn van te maken. De enige wijnboer in Spanje die sinaasappelwijn maakt op deze unieke wijze, duurzaam en op basis van 100% sinaasappels. Tevens is deze wijn laag in calorieën en bevat een alcoholpercentage van slechts 7%.

“Mijn zwager, Toon, en ik worden de exclusieve importeur van Tarongino in Nederland en Europa. Binnen het assortiment kunnen we een aantal prachtige wijnen aanbieden. Welke je ook kiest, we garanderen je dat je verrast zullen zijn van de unieke smaak, welke je meeneemt naar Mediterrane sferen!”, vertelt Wim Kemna over het nieuwe product in Nederland. “We gaan Targongino-wijn verkopen in vier varianten: Tarongino Orange, Tarongino Ecologico (gemaakt van gecertificeerde sinaasappels en de biologische variant van de Tarongino Orange), Tarongino Frizzante (de ‘bubbelvariant’ van de Tarongino Orange) en Tarongino Pomelo (Grapefruit variant).”

Beau Monde was meteen razend enthousiast. Om deze blijheid en nieuwsgierigheid met onze online lezers te delen, mogen wij 6 flessen sinaasappelwijn weggeven. Laat hieronder je gegevens achter en maak kans!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Meer informatie vind je op sinaasappelwijn.nl

Beeld: Sinaasappelwijn.nl

Laatste nieuws

Zie ook