Zo gaat het nu met Meghan Markle’s zwangerschap

Prins Harry zou zich zorgen maken nu hij Meghan heeft moeten achterlaten.

Lees ook

Vanwege haar gevorderde zwangerschap kon Meghan Markle niet op het vliegtuig stappen om de begrafenis van prins Philip bij te wonen – zo luidt de officiële reden tenminste. Hoe gaat het nu met de hertogin?

Wederzijdse steun

De Sussex'jes schijnen in een lastig parket te zitten: het valt prins Harry zwaar om mijlenver van zijn zwangere vrouw verwijderd te zijn en hertogin Meghan vindt het moeilijk dat ze niet aan haar mans zijde kan staan nu de familie in rouw is.

“Meghan zou willen dat ze naar het Verenigd Koninkrijk had kunnen vliegen om haar man te steunen, maar er werd haar aangeraden om dit niet te doen vanwege haar zwangerschap”, zo meldt een goede bekende van de hertogin aan E!. “Ze zou alle familieperikelen aan de kant hebben geschoven om daar met Harry te zijn”, vervolgt de bron, die ook laat vallen dat het koppel echter 'nog niet op goede voet staat met de familie.'

Een uiterst gespannen familiereünie leek prins Harry dan ook geen goed idee voor Meg. “Hij wil dat Meghan en de baby gezond blijven en niet betrokken raken bij stressvolle situaties.”

Zwangerschapsverlof

Rustiger aan doen moet de hertogin sowieso, laten insiders weten. Ook nu ze haar royal taken voorgoed heeft neergelegd, is Meghan nog altijd 'een workaholic' en werkt ze achter de schermen hard aan haar productiemaatschappij Archewell. Vanaf eind mei zal ze toch de touwtjes uit handen moeten geven, want dan begint haar zwangerschapsverlof: Baby Sussex is on her way!

Het koppel zou extra voorzichtig zijn nadat de hertogin vorige zomer een miskraam kreeg. Naar verluidt belt prins Harry nu meerdere keren per dag met Meghan en Archie om een oogje in het zeil te houden. Daar heeft hij voldoende tijd voor, want in de aanloop naar de uitvaart van zijn grootvader zit Harry nog in quarantaine. Die dagen in isolatie komen niet alleen goed uit om eerst van z'n jetlag af te raken, maar ook om uit te vogelen hoe hij zijn rouwende familie voor het eerst in maanden weer onder ogen gaat komen.

Bron: E! Online, Woman & Home, Hello | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook