Panterprintjes en pastel: Patty Brard is terug met nieuwe voorjaarscollectie

Naast het geliefde panterprint-toiletpapier komt Patty nu ook met ultiem fleurige tuinartikelen.

Lees ook

Heb je de wc-rollen met panterprint van Patty Brard gemist? Binnenkort liggen ze weer in de schappen, net als heel veel nieuwe huis- en tuinartikelen waar je blij van wordt.

Patty kwam eerder al met haar eigen schoonmaakcollectie en wij zijn blij dat een deel daarvan straks weer in de Kruidvat te vinden is. Dit keer ook aangevuld met tuinartikelen om buitenshuis de handen uit de panterprintmouwen te steken.

Na de zeer succesvolle eerste twee collecties ‘From PB with Love’ lanceert de presentatrice op 18 april haar nieuwe voorjaarscollectie 2021. Wederom in exclusieve samenwerking met Kruidvat en zolang de voorraad strekt. Een groot aantal bekende producten keert terug – we noemden het geliefde panterprint wc-papier al even – maar dit jaar denkt Patty ook aan onze tuintjes.

Groene vingers of niet, tuinieren doe je in stijl. Zo zijn een bladenrasper en knipper voor je bloemen, een prachtige schoffelset, een gouden gieter en verschillende buitentapijten dit keer onderdeel van de voorjaarscollectie. En als het harde werk verricht is, is er als klap op de vuurpijl het heerlijke katoenen dekbedovertrek in Patty's eigen – daar is 'ie weer! – panterprint.

De collectie bestaat uit twee verschillende stijlen. Naast natuurlijk Patty's eigen, exclusief voor haar ontworpen panterprint, zien we ook een heerlijke combinatie van pastelkleuren, De poederkleuren geven deze collectie een heel frisse, vrolijke en hippe voorjaarsuitstraling.

Patty: “Het is lente en daar word ik heel erg vrolijk van! Lekker fris en fluitend aan de voorjaarsschoonmaak en klusjes in de tuin voor energie vanbinnen en vanbuiten. Ik gun jullie veel plezier van deze kleurrijke, vrolijke en handige collectie met natuurlijk weer mijn vleugje Patty’s Panter! Laat de zon stralen in je hart en geniet van het leven, zowel binnen als buiten!”

Ook zin gekregen om huis en tuin onder handen te nemen? Patty's voorjaarscollectie is vanaf 18 april online verkrijgbaar exclusief op Kruidvat.nl en vanaf 20 april in de winkels van Kruidvat, zolang de voorraad strekt.

Beeld: Triple P Entertainment

Laatste nieuws

Zie ook