Zelf hertogin worden? Deze (toekomstige) dukes zijn nog vrijgezel

Sla een van deze mannen aan de haak en ook jij mag jezelf 'Duchess' noemen.

Lijkt het je wel wat om met de titel Duchess door het leven te gaan? Deze nog ongetrouwde (toekomstige) Dukes kunnen die wens in vervulling laten gaan.

Vandaag de dag hoef je geen debutantenbals meer af te gaan om een hertog aan de haak te slaan, want je vindt de volgende generatie Dukes gewoon op Instagram of op de cricketbaan. Deze vier Engelse aristocraten zijn in ieder geval nog op huwelijksmarkt. Let's see what's out there…

Toekomstige hertog van Richmond

De 26-jarige Charlie, Earl of March and Kinrara is de zoon van de huidige Duke of Richmond en de volgende die deze titel mag overnemen. Charlie heeft in Oxford gestudeerd en is groot autofanaat – niet zo gek als je bedenkt dat het landgoed van zijn ouders, Goodwood, bekend staat om zijn jaarlijkse autoraces.

Zijn Instagram-account heeft hij afgeschermd (tegen Duchesses in spe die hun avances willen maken, wellicht?), maar HIER hebben we een kiekje van de Earl gevonden.

Toekomstige hertog van Rutland

De 21-jarige Charles, Marquess of Granby zal op een dag als hertog van Rutland aan het hoofd van het indrukwekkende Belvoir Castle staan. Nu studeert hij nog aan Newcastle University. Ook is er muzikaal talent te bespeuren, want Charles speelt zowel de drums als de gitaar. Hier zien we hem met zijn zus Alice, lekker paardrijdend, zoals het de aristocratische twintigers betaamd.

Toekomstige hertog van Northumberland

De toekomstige Duke of Northumberland is George, Earl Percy. De 36-jarige Earl ging naar Eton College en de University of Edinburgh en is tegenwoordig de CEO van een energiebedrijf. Hij werd een tijdje gelinkt aan Pippa Middleton, maar terwijl de zus-van al een aantal jaar happily married is, heeft George zijn toekomstige hertogin nog niet gevonden. Ook handig om te weten als je een gesprekje aan wilt knopen: George spreekt vloeiend Arabisch en is dol op vissen.

George Percy, 2013. Beeld: Dudes door TheMatthewSlack onder de licentie CC BY 2.0.

Hertog van Westminster

Misschien wel de meest gewilde vrijgezel du moment. Hugh Grosvenor is 30 jaar oud, mag zichzelf Hertog van Westminster noemen en was tot voor kort 's werelds rijkste man onder de 30. (Geschat vermogen: bijna 11 miljard euro!) Nog een bonus: Hugh is peetvader van prins George, dus je hebt ook meteen een voet tussen de deur bij prins William en hertogin Kate. Hugh is geïnteresseerd in duurzaamheid en fervent cricket-speler. Heeft iemand nog een goede openingszin, toevallig?

Hugh Grosvenor, Duke of Westminster. Beeld: Brunopress.

Bron: Tatler | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws