Bridget Maasland over nieuwe vlam: ‘Helemaal klaar mee’

De man bleek niet bepaald romantisch aangelegd.

Bridget Maasland dacht haar Duitse prins op het witte paard te hebben gevonden, maar helaas blijkt er geen happily ever after in te zitten voor dit liefdessprookje.

De presentatrice is compleet op de man afgeknapt, zo laat ze in klare taal weten.

Romantisch idee

“Ik was een tijdje aan het appen met een heel leuke man. Die had ik via zo'n datingsite ontmoet”, begint Bridget haar verhaal in haar podcast Bridget and Friends: chickchat. “Hij woont in Duitsland, dus die heb ik nog nooit gezien. We zaten echt wel een tijdje te appen. En we hadden ook weleens gebeld en elkaar gezien op beeld.”

Door de coronamaatregelen was het helaas nog niet mogelijk om elkaar in real-life te ontmoeten. “Toen dacht ik: laat ik iets leuks verzinnen”, gaat ze verder met haar verhaal. “Ik had naar hem gestuurd: 'Als je mij je favoriete gerecht doorgeeft, dan haal ik de ingrediënten en dan gaan we samen op FaceTime koken en dat samen opeten.' Als soort van date.” Bridgets vriendin Justine ziet het al helemaal voor zich: “Wat romántisch!”

Audioboek luisteren

De Duitse prins op het witte paard had echter andere plannen voor zijn avondmaaltje. “Weet je wat ik terugkreeg?”, vertelt Bridget. “Hij zei: 'Eigenlijk ben ik altijd een audioboek aan het luisteren tijdens het eten'”, giert de presentatrice het uit.

“Het is echt een leuke man. Met heel leuke hobby's, doet leuke dingen, heeft leuk werk… Mijn leeftijd”, gaat Bridget verder. “Alles was hartstikke leuk. Maar als ik dan met een leuke, romantische geste kom op afstand, dan kom je toch niet met: 'Ik ben naar mijn audioboek aan het luisteren?'” Daar is Justine het honderd procent mee eens. “Auf tyfen“, luidt haar advies, heel toepasselijk in Duitse stijl, dan ook. Wel is ze benieuwd hoe Bridget op de man heeft gereageerd. “Dat het misschien toch niet zo'n goed idee is”, laat de blondine weten. “Ben er helemaal klaar mee.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws