Deze lieve woorden van prins Charles over Kate Middleton gaan opnieuw viral

De prins van Wales sprak vol lof over zijn schoondochter.

Dat het niet bepaald botert tussen Meghan Markle en de royal family betekent niet dat Kate Middelton ook geen goede band heeft met haar schoonfamilie. Integendeel!

Met het naderende huwelijksjubileum van Kate en William worden lieve anekdotes van de royals uit de oude doos gehaald, en uit deze uitspraak van prins Charles blijkt maar weer dat hij enorm op Kate gesteld is.

Huwelijk

Op 29 april is het tien jaar geleden dat Kate en William in het huwelijksbootje stapten. Dit is dan ook de reden waarom allerlei details over hun trouwdag opnieuw worden uitgeplozen. Van wat er allemaal misging op hun trouwdag tot aan de vijf mooiste trouwfoto’s van het echtpaar. Alle bijzonderheden over de grote dag passeren opnieuw de revue. En ja, ook de redem waarom Kate vlak voor haar bruiloft in tranen uitbarstte, wordt onder de loep genomen.

Lieve woorden 

Hoewel er op de grote dag van Kate en William van alles misging, maakten de lieve woorden van prins Charles tijdens de receptie veel goed. Zo hield de prins van Wales tijdens de afternoon champagne reception van the Queen op Buckingham Palace een lieve speech voor zijn kersverse schoondochter.

Tijdens de speech vertelde Charles de gasten dat Kate de dochter is die hij nooit heeft gehad: “We hebben geluk dat we haar hebben”, zou hij hebben gezegd.

Dat de band tussen schoondochter en schoonvader nog altijd sterk is, bleek ook wel tijdens de uitvaart van prins Philip eerder deze maand. Na de plechtigheid troostte de hertogin van Cambridge de zichtbaar geëmotioneerde prins van Wales met een kus op de wang.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws