Samantha de Jong geeft update na overlijden vriend: ‘Ik ben getraumatiseerd’

Afgelopen weekend liet Samantha weten dat haar grote liefde onverwacht is overleden.

Sinds afgelopen zondag leeft Samantha de Jong in een ware nachtmerrie. Haar vriend en de vader van haar zoontje overleed die avond geheel onverwacht aan een hartstilstand. Een dag later werd ze zelf opgenomen in het ziekenhuis.

Plotseling overleden

Zondagavond deelde Samantha op Instagram het verdrietige nieuws dat Gelmore, haar grote liefde en vader van zoontje Angelo, plotseling was overleden. “Hoe kan dit? Ik kan niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen, maar niets hielp. De artsen en politie namen het over. Je zal voor altijd bij me blijven. Kan me geen leven zonder jou voorstellen”, schreef ze toen bij een liefdevolle foto met haar lover. Een paar uur later maakte ze de oorzaak van zijn overlijden bekend. “Gelmore is overleden aan een hartstilstand. RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Een dag later klonken er geruchten dat Samantha was opgenomen in het ziekenhuis. Volgens Privé zou de blondine onwel zijn geworden toen zij troost zocht bij een vriendin. Ze zou in shock verkeren door het plotseling overlijden van haar geliefde. Ook op de Instagrampagina van 'Barbie' was het een tijdje radio silence. Na een stilte van twee dagen laat ze weten hoe het met haar gaat.

Getraumatiseerd

Samantha kan nog steeds niet geloven dat Gelmore er niet meer is. “Schatje, ik mis jou echt, ik weet niet wat ik met mezelf aan moet. We zouden altijd bij elkaar blijven en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik denk elke seconde van de dag aan je”, schrijft ze bij een filmpje van haar vriend. “Iedere keer wanneer ik dit filmpje terugkijk denk ik bij mezelf dat je nog leeft.”

Een paar uur later plaatst de blondine een selfie op haar feed, waarin ze verder vertelt hoe het met haar gaat. “Ik ben sinds vandaag uit het ziekenhuis, maar ben nog echt getraumatiseerd van alles wat er is gebeurd”, laat ze weten. “Lieve Gelmore, zoals jij altijd zei tegen mij: 'Tot de maan en terug en daar voorbij.' Voor mij hetzelfde, lieverd. Ik mis je zo erg en je familie ook. Ik ben je zo dankbaar dat je toch nog weer in mijn leven bent gekomen.”

“Ik kan het gewoon niet beseffen dat mijn wederhelft, mijn steun en toeverlaat, er niet meer is. Ik voelde me zo veilig bij je”, schrijft Samantha onder een nieuwe selfie met Gelmore. “Wij waren de twee zwaantjes, de twee puzzelstukjes die bij elkaar pasten.” Tot slot bedankt de blondine haar volgers voor alle steun en lieve berichtjes die ze de afgelopen dagen heeft ontvangen. “Jullie berichten houden mij nog op de been.” Wij wensen Samantha heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws