Híer shopten Amalia en Ariane hun clutches

De prinsessen werden subtiel op de voorgrond gezet en dat gaf ons de mogelijkheid om eens in te zoomen op de dames zelf.

Het was een Koningsdag waar de drie prinsessen de hoofdrol vertolkten.

Hoewel de verjaardag van hun vader, koning Willem-Alexander, die dag gretig gevierd werd, stond niet hijzelf maar zijn kroost in de schijnwerpers. De prinsessen werden subtiel op de voorgrond gezet en dat gaf ons de mogelijkheid om eens in te zoomen op de dames zelf.

De outfits werden veelvuldig besproken en geanalyseerd. Waar Amalia en Ariane kozen voor Natan (een van Máxima's favorieten), trok Alexia een chique combi aan van het Franse Maje. Tiens! De styling (er werd wat van gevonden) werd afgewerkt door één merk die de gehele dag doorschemerde. Zelfs na de kledingwissel voor de avondfestiviteiten kwam ie weer naar voren. We praten je bij over het tassenlabel van de A'tjes: Marina Raphael. Een Grieks merk én een vriendin van de Oranjes die ze leerde kennen tijdens hun vakanties in Griekenland. “Raphael noemt de koninklijke dames niet voor niets haar 'friends' op Instagram.”

Raphael vertelt: “Ik ben ontzettend dankbaar dat mijn handtassen gedragen worden door zulke elegante, sterke en mooie vrouwen. Mijn merk is gebaseerd op female empowerment en ik voel me extreem vereerd dat prinses Amalia en prinses Ariane dit vertegenwoordigen door mijn creaties te dragen.” Ariane had de Savannah Tan Raffia-tas om heur arm en Amalia koos in de avond voor de Alexa-tas.

“De kwalitatief hoogwaardige tassen van Marina Raphael worden met de hand gemaakt in Florence, in Italië, in duurzame productieprocessen. Het bedrijf hanteert een zero waste policy en gebruikt materialen als biologisch wol en biologisch afbreekbaar leer.”

Bron: ELLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws