Even over: de romantische jurk van hertogin Kate waarmee ze 10 jaar liefde verzegelde

De Cambridge'jes vieren vandaag 10 jaar liefde, oftewel hun tinnen huwelijksjubileum.

En zoals de bewuste hertogin dat doet, schafte ze géén nieuw kleedje aan om haar 10 jaar liefde met prins William te verzegelen.

De Cambridge'jes vieren vandaag 10 jaar liefde, oftewel hun tinnen huwelijksjubileum.

Het is vandaag precies tien jaar geleden dat burgermeisje Kate Middleton haar jawoord gaf aan haar grote jeugdliefde, Britse prins William, en hertogin van Cambridge werd. Kate en Wills vierden dit met romantische en innige kiekjes. Iets waar we reikhalzend naar uit keken, want zó herkennen we het tweetal eigenlijk niet. De foto's werden, begin deze week, gemaakt in hun tuin in Londen.

De romantische bohemien overslagjurk is van het label Ghost en het model heet Avery. Toch was het feestelijke jubileum niet het debuut van de jurk. De hertogin droeg het ding al eens eerder, tijdens de royal tour in Pakistan in 2019. Bekijk de foto via deze link.

De blauwe jurk is bezaaid met verschillende bloemenprints, een wikkeleffect rondom de taille met strik en een gelaagde rok inclusief ruches. Helaas is de jurk uitverkocht (want iedereen wil erbij lopen als Kate), maar wees niet getreurd: er is ook nog een roze variant.

Lief gezinsfilmpje

Als kers op de taart werden we deze namiddag ook nog eens vertroeteld met super schattige beelden van het Cambridge-vijftal. Happy Anniversary W&C!

Bron: Kensington Palace | Beeld: Chris Floyd

Laatste nieuws