Iedereen zag dit hartverscheurende detail over het hoofd tijdens de Cambridge’jes familievideo

Een hartverscheurend detail...

Wills en Kate vierden vorige week 10 jaar liefde en deelden dit feestelijke feit met een zoete familievideo.

Want zeg nu zelf: prinsen en prinsessen die op het strand handen vasthouden, samen dollen én marshmallows aan het roosteren zijn, er is toch niks leukers? Het was, naar onze mening, niet verwonderlijk dat de vrolijke beelden wereldwijd als een lopend vuurtje gingen.

“We willen iedereen bedanken voor de vriendelijke berichten op onze huwelijksjubileum”, schreven de Cambridge'jes onder de video die 's avonds online kwam. “We zijn enorm dankbaar voor de 10 jaar steun die we hebben gekregen in ons leven als gezin. W&C” Hoewel alle ogen vooral gericht waren op de kinderen van William en Kate, prins George, prinses Charlotte en prins Louis, was er nóg een gezinslid die de show stal. Hun geliefde cocker-spaniël, Lupo, was te zien in de video. Een hartverscheurend detail, aangezien deze viervoeter vorig jaar stierf…

De Engelse Spaniel was hun eerste (harige) kind, de puppy die het stel van Kate haar broer James Middleton kreeg. “Hij was de afgelopen negen jaar het hart van onze familie en we zullen hem heel erg missen,” lieten de hertog en hertogin afgelopen jaar weten.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws