5x Beau Monde + IMAGE Skincare set voor maar €25

Ontvang nu maar liefst 71% korting op een abonnement!

Lees ook

Abonneer je nu op 5 x Beau Monde en krijg twee IMAGE Skincare producten (t.w.v. €58,50) cadeau! Je ontvangt de PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 (91 gr) en de I MASK – Hydrating Hydrogel Sheet Mask.

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare is hét professionele huidverbeteringsmerk met meer dan 400 salons in de Benelux. Het merk combineert producten met hoogwaardige ingrediënten met resultaatgerichte behandelingen.

PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 (91 gr).:
Een intensief hydraterende dagcrème met SPF 50 op basis van plantenstamcellen en antioxidanten, verrijkt met een breedspectrum UVA- en UVB-filters.

I MASK – Hydrating Hydrogel Sheet Mask:
Een verkoelend en hydraterend sheetmasker met een krachtige mix van essentiële aminozuren, aloë vera en antioxidanten. De huid vertoont direct een gezonde glow. De huid wordt gevoed, gekalmeerd en diep gehydrateerd. Ideaal na een lange zomerdag!

Actie

Je ontvangt nu maar liefst 5x Beau Monde + IMAGE Skincare set t.w.v. €58,50 voor maar €25! Dat betekent dat je maar liefst 71% korting krijgt en vijf keer de leukste glossy van Nederland op je deurmat verschijnt. Gebruik maken van deze fijne actie? Klik dan HIER of bel 0251 – 257924 (maandag t/m vrijdag 9.00 -17.15 uur).

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2021 en zolang te voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Beau Monde kost in de winkel €5,25. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.nl/pijpermedia.

Laatste nieuws

Zie ook