Zien: Sylvie Meis deelt bijzondere foto met zoon Damián 

De appel valt niet ver van de boom!

Sylvie poseert niet vaak samen met zoon Damián, maar voor Moederdag gisteren maakte ze een uitzondering.

Gelijkenis

Met een zoet bericht laat Sylvie op Instagram weten dat ze dankbaar is voor het moederschap: “Moeder zijn is het mooiste cadeau in het leven”, begint de presentatrice. “Ik hou meer van je dan ik met woorden kan omschrijven”, schrijft ze bij de foto waarop ze samen met Damián te zien is.

Daarnaast zet Sylvie ook haar eigen moeder nog even in het zonnetje. “En een fijne Moederdag voor mijn eigen moeder. Ik ben je dankbaar voor mijn opvoeding en je onvoorwaardelijke liefde.”

Mediacode

Dat moeders op social media een foto met hun kinderen delen is an sich niet heel bijzonder, maar voor Sylvie wel. De presentatrice heeft namelijk het voornemen om foto’s van haar zoon in principe niet op het internet te zetten. “Eén keer per jaar plaats ik wel een foto, omdat Damián dat simpelweg leuk vindt”, liet ze eens weten aan Shownieuws. (En wij ook, Syl!)

Ook Sylvies followers zijn dolenthousiast. “Wat een knapperd”, reageert Tanja Jess. Ook vinden haar volgers dat Damián heel veel op zijn moeder lijkt, of lijkt hij toch meer op zijn vader Rafael van der Vaart? De appel valt hoe dan ook niet ver van de boom!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws