Exclusief! Britt Dekker over trouwplannen en kinderwens

"Soms vragen we ons af waarom onze relatie zo soepel loopt."

Lees ook

Britt Dekker is nu zes jaar samen met haar grote liefde Max, maar trouwen willen de tortelduifjes pas als er aan een bepaalde voorwaarde is voldaan. Aan Beau Monde vertelt de presentatrice hoe het er nu voor staat.

Troep & trouwen

Max wil best op één knie gaan voor Britt, maar wel pas als ze zes weken achter elkaar 'de troep achter haar kont opruimt.' Een voorwaarde waaraan de presentatrice en paardenfanaat maar moeilijk kan voldoen, zo vertelt ze in de nieuwste editie van Beau Monde.

“Ik ben een soort wandelende vuilnisbelt. Mijn kleedkamer thuis is één grote ontploffing. In mijn – grote – auto is geen ruimte voor passagiers. Kleding, zakken hooi, brokken voor de paarden: mijn auto zit tot het dak vol.”

Tegenpolen

Vriendlief Max is daarentegen 'supernetjes', aldus Britt. “We zijn zo tegengesteld dat we ons soms afvragen waarom onze relatie zo soepel loopt. Tegenpolen kunnen goed werken. Wat ik niet ben, is hij. Hij is het bolletje, ik de kroket. Samen zijn we een broodje kroket en dat is lekkerder dan alleen het broodje of alleen de kroket.” Een mooie liefdesmetafoor voor iemand die in hetzelfde interview toegeeft 'verslaafd te zijn aan vet.' Maar hoe zit het met eventuele kleine broodjes kroket?

“Ik weet het niet”, zegt Britt over haar kinderwens. “Ik denk wel eens dat moeder-zijn helemaal niet zo geweldig is. Natuurlijk hou je superveel van je kinderen, zijn zij het belangrijkste wat er is, maar het lijkt me ook een extreem grote verantwoordelijkheid, veel zorgen. Voor nu hou ik het bij de paarden.”

Het hele interview met Britt Dekker lees je in de nieuwste Beau Monde, vanaf woensdag 12 mei verkrijgbaar in de winkel of via tijdschrift.land.

Bron: Sandra ten Brink | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook