Wil je weten: dit is het gekke trekje van Brad Pitt

Malle gewoontes en bizarre trekjes, we hebben ze allemaal.

Lees ook

Malle gewoontes en bizarre trekjes, we hebben ze allemaal. Oók de beroemde medemens!


Poetsen, poetsen, poetsen

Katy Perry is geobsedeerd door tandenpoetsen. De zangeres heeft, verspreid over huis, auto en handtassen, twintig tandenborstels bij de hand en poetst minimaal zes keer per dag. “Mijn assistent weet dat we niet weggaan zonder een stapel borstels,” aldus Katy. “Als kind had ik ooit dertien gaatjes. Ik was bang voor de tandarts en heel lang niet geweest. Toen ik eindelijk ging, hoorde ik: ‘Je kunt beter een nieuw gebit aanschaffen.’ Sindsdien ben ik panisch en poets mijn tanden om de paar uur.” Uiteraard niet met zomaar een pasta, maar met d’Or Golden Toothpaste van Swiss Smile, die 23,75 karaat goudstof bevat. De prijs: 108 euro per tube!

(Niet zo) citroenfris

Als Brad Pitt voorbij komt, is de kans groot dat je je adem inhoudt. Niet omdat hij zo charmant, sexy en knap is (nou ja, ook…), maar omdat hij zo min mogelijk douchet en nooit zeep gebruikt. De acteur is bang voor parabenen en komt er openlijk voor uit dat hij tegen het gebruik van schoonheidsproducten is, “omdat deze de huid verouderen”. Gaat de 57-jarige wél onder de douche, dan heeft Brad zijn eigen ‘wasmiddel’, een mix van appelcider, azijn en citroenen, een ‘recept’ dat hij online vond. Geen wonder dat Angelina Jolie ‘onoverkomelijke meningsverschillen’ opvoerde als reden om te gaan scheiden!


Bang voor spiegels

Wulpse vormen, sensueel gezicht, ellenlange benen, katachtige ogen. Miljoenen mensen kijken graag naar Pamela Anderson, het iconische blondje van de jaren negentig, maar de actrice zelf is daar niet één van. Pam leidt aan eisoptrofobie: de vrees om zichzelf in de spiegel te zien, een angst waar ze sinds zeven jaar voor uitkomt. “Het is een fobie, net als claustrofobie (de angst voor kleine ruimtes) of arachnofobie (bang voor spinnen). Ik kijk gewoon niet graag naar mezelf. Ook niet op tv. Als er een oude aflevering van ‘Home improvement’ of ‘Baywatch’ voorbijkomt, vraag ik of de televisie uit mag, of ik verlaat de kamer.”

Een ei hoort erbij

De meeste mensen herinneren zich het gigantische nep-ei wel, gemaakt door Hussein Chalayan, waarin Lady Gaga binnenkwam tijdens de Grammy’s in 2011. (Een team van dragers tilde de zangeres in haar ei het Staples Center in Los Angeles binnen en pas tijdens haar optreden, toen ze werd ‘geboren’, kroop ze eruit.) Wat de meeste mensen echter niet weten, is dat het ei daarna met Gaga mee naar haar huis ging – een optrekje van 22 miljoen in Malibu met vijf slaapkamers, zeven badkamers en een waanzinnig uitzicht over de Grote Oceaan. Sindsdien staat het in haar tuin en kruipt de blondine er regelmatig in om te mediteren en ‘spirituele dutjes’ te doen.

Ook bijzonder

• Paris Hilton doet elke dag om 11.11 uur een wens.

• Catherine Zeta-Jones poetst haar tanden met geprakte aardbeien.

• Jessica Simpson heeft nooit gerookt, maar is wel verslaafd een nicotinepleisters.

• Patrick Dempsey kan alleen maar sporten op rode trainingsschoenen.

• Serena Williams laat een bal (exact) vijf keer stuiteren voor elke eerste servicebeurt

Nog meer gekke trekjes van de celebs lezen? Je leest het in de nieuwste Beau Monde, vanaf vandaag te koop in de supermarkt.

Bron: Sandra ten Brink | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook