Denise Speelman vertegenwoordigt Nederland bij Miss Universe

Denise Speelman zal gaan stralen en dit alles is live te volgen!

Lees ook

Aanstaande zondag wordt Nederland vertegenwoordigd door Miss Nederland 2020 Denise Speelman bij de 69ste Miss Universe verkiezing in Hollywood, Florida.

De 23-jarige Miss Nederland heeft er lang naar uitgekeken om deel te nemen aan Miss Universe, die vanwege de coronapandemie meermaals werd uitgesteld. Samen met de andere mooiste vrouwen van de wereld (74 in totaal) heeft zij zich voorbereid op dé verkiezing van het jaar. Op zondag 16 mei 2021 vindt de officiële Miss Universe show plaats in het Seminole Hard Rock Hotel in Hollywood, Florida en zal om 8PM ET live via het Amerikaanse TV-netwerk FYI worden uitgezonden. De volgende dag is de show terug te zien via de streamingsdienst The Roku Channel.

National Costume & Preliminary Competition

Zowel de National Custome Show als de Preliminary Competition worden eveneens gehouden in het Seminole Hard Rock Hotel en zijn beide via een livestream te volgen. Ook tijdens deze shows zal onze Miss Nederland rocken op het grote Miss Universe podium.

Op donderdag 13 mei (14 mei 2.00 uur onze tijd) vindt de National Costume show plaats, waarin Denise haar prachtige nationaal kostuum – gecreëerd door de Thaise ontwerpster Miss Pearl Couture – aan de wereld zal laten zien. Deze jurk vertegenwoordigt het kleurrijke en ruimdenkend Nederland waar vrijheid de basis is. Kenmerkende Nederlandse symbolen zijn bij elkaar gebracht en met acrylverf handmatig geschilderd op zijde van eigen bodem. Denise is ook trots om haar roots & family business in deze creatie te kunnen presenteren, aangezien de symbolen van het Nederlands erfgoed zijn gecombineerd met symbolen van de kermis en suikerspinnen. Nieuwsgierig? Check deze video!

Op vrijdag 14 mei (15 mei 1.00 uur onze tijd) is de Preliminary Competition. Een soort “generale repetitie” waarin alle rondes, zoals de bekende swimwear- en galaronde getoond worden door alle kandidaten. Net als de National Costume show, en natuurlijk de officiële finale, is dit een zeer populaire show onder een half miljard wereldburgers. De shows zijn live te volgen via het YouTube kanaal van Miss Universe.

Bron: hannah

Laatste nieuws

Zie ook