Sergio Herman vindt opnieuw de liefde bij 20 jaar jongere ondernemer

De Belgische media weten het zeker: Sergio Herman heeft een nieuwe vriendin.

Lees ook

Nadat Sergio Herman en Ellemieke Vermolen een streep zetten door hun huwelijk, lijkt het erop dat de chef-kok de liefde weer gevonden heeft.

De Belgische media weten het zeker: Sergio Herman heeft een nieuwe vriendin. Het zou gaan om de 21 jaar jongere Vlaamse ondernemer, Chanel Joppart. De geruchtenmolen kwam op gang doordat het tweetal samen in Ibiza gespot werd. Ook werd het duo in april samen gezien, toen betrapte de politie Sergio met te veel alcohol achter het stuur én overtraden beiden de avondklok.

De liefdesgeluk wordt, tot nu toe, nog niet bevestigd en ook een woordvoerder van Sergio wil niet reageren op de berichten. Belgische media melden: “Amper vier maanden na zijn stukgelopen huwelijk met Ellemieke Vermolen (44) woont de sterrenchef al samen met de twintig jaar jongere Chanel Joppart (30).” De chefkok was lange tijd getrouwd met Nederlands model en presentatrice Ellemieke Vermolen, maar begin dit jaar kondigde het koppel aan uit elkaar te gaan. Het stel was twaalf jaar getrouwd en heeft twee zoons samen, Noah en Zenna. Beiden willen vooralsnog niets kwijt over de reden van de breuk. “Ik spreek alleen namens Sergio, maar hij gaat in het belang van de kinderen hier niets over zeggen”, zei de manager van de chef-kok destijds.

Inmiddels is de verkering dik aan, wonen de kersverse tortels al ruim een maand samen en dromen van een gezamenlijke toekomst. Chanel Joppart komt overigens, net als haar nieuwe liefde, zelf uit een bekende horecafamilie aan de Belgische kust. Ze baat samen met haar zus een zaak uit in De Panne. Maar Chanel liep ook al op een andere manier in de kijker: op de catwalk. In 2011 schopte de blondine het tot eerste eredame in West-Vlaanderen.

Bron: Het Laatste Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook