Samantha de Jong deelt naam en foto’s van nieuwe liefde

'Dat wij op elkaars pad zijn gekomen, had zo moeten zijn.'

Deze week maakte Samantha 'Barbie' de Jong bekend dat ze een nieuwe liefde heeft gevonden. Het nieuws volgt kort op het overlijden van haar vriend Gelmore, maar de blondine gelooft dat het zo had moeten zijn en trekt zich niks aan van de negatieve reacties.

Nieuwe partner

Na een intens droevige periode laat Samantha weten dat ze nu weer een beetje geluk heeft gevonden in haar nieuwe vriend. “Zo gelukkig met jou samen. Veel meegemaakt en ben blij dat jij mij nu het positieve van het leven laat zien”, schrijft de realityster bij een foto met haar lief. “We hebben elkaar gesteund door een zwarte tijd, uiteindelijk zijn we samengekomen.”

Samantha is zich ervan bewust dat veel mensen wat geschrokken opkijken nu ze opnieuw aankondigt verliefd te zijn, nog geen maand na het plotselinge overlijden van haar vriend Gelmore. “Wat anderen ook denken, ze denken maar wat ze willen, zolang jij en ik maar gelukkig zijn. Genoeg ellende al meegemaakt en het leven gaat verder. Wordt nu tijd om een keer gelukkig te worden…”

Meant to be

“Schat, samen kennen wij heel de wereld aan. Dat wij op elkaars pad zijn gekomen had zo moeten zijn”, schrijft Samantha bij een ander kiekje. Ook onthult ze op haar Instagram-account de naam van haar nieuwe vlam: Dave. Veel weten we niet over deze nieuwe liefde, maar aan de foto's kunnen we zien dat hij net als 'Sam' niet vies is van een bezoekje aan de tattooshop.

Samantha liet afgelopen februari weten het liefdesgeluk gevonden te hebben met Gelmore, die ook de vader van haar zoontje Angelo is. Hoewel de blondine hoopte op een echt gezinsleven met haar vriend en zoon, kwam die droom bruut ten einde toen Gelmore eind april onverwacht omkwam door een hartstilstand. Een gebeurtenis die Samantha als 'traumatisch' omschreef, maar die ze nu een plekje probeert te geven.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws