Babynieuws! Prinses Beatrice verwacht eerste kindje

Er is nog een royal baby op komst!

Lees ook

Dat 2021 hét jaar is van de royal baby's wordt wederom bevestigd: na prinses Eugenie, Zara Tindall en Meghan Markle is óók prinses Beatrice nu in blijde verwachting!

Officiële aankondiging

Dat maakt Buckingham Palace bekend in een officiële aankondiging. “Hare Koninklijke Hoogheid prinses Beatrice en mr. Edoardo Mapelli Mozzi zijn verheugd om te delen dat zij een baby verwachten in de herfst van dit jaar. De Queen is op de hoogte gesteld en beide families zijn dolblij met dit nieuws.”

Eerste kindje

Het is het eerste kindje voor prinses Beatrice, de oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson. Vorig jaar trouwde de prinses tijdens een intieme ceremonie met vastgoedontwikkelaar Edoardo Mapelli Mozzi. Edoardo heeft al een 5-jarige zoon uit een eerder huwelijk, Christopher (ook wel 'Wolfie'). De baby zal het twaalfde achterkleinkind voor Queen Elizabeth worden. Momenteel heeft ze er tien. Nummer elf, de dochter van Meghan Markle en prins Harry, wordt deze zomer geboren.

Het zusje van Beatrice, prinses Eugenie, werd in februari dit jaar voor het eerst moeder. Met de geboorte van haar neefje of nichtje dit najaar zal Eugenie voor het eerst uit de top tien in de lijn der troonopvolging verdwijnen.

Bron: Hello! | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook