Sexy! Prins William showt zijn gespierde bovenlichaam

Je killerarmen showen is natuurlijk ook een manier om de kritieken rondom het vaccin wat te verzachten...

Lees ook

Met een kiekje van zijn eerste vaccinatie licht de Britse prins een tip van de sluier wat er precies onder zijn maatpakken verscholen zit…

“Dinsdag heb ik mijn eerste dosis van het Covid-19 vaccin mogen ontvangen”, vertelt Wills op Instagram. Een foto waar menig royaltyfan rode oortjes van zou krijgen.

Zoals op de foto hierboven te zien is, is de prins gezegend met een paar gespierde bovenarmen. En ook dat is zijn Instagram volgers niet ontgaan, zo ontstaat er een heuse storm aan lovende complimenten. Die gespierde armen krijgt ie niet voor niets, zo is William een fervent polospeler, houdt hij van een potje voetbal en rugby. Sporten die 'm aan het hart gaan. Hij werd namelijk voorzitter van de Engelse voetbalbond in mei 2006 en beschermheer van de Welsh Rugby Union in februari 2007. Wij snappen wel waarom Kate de prins aan de haak heeft geslagen. Oelala!

Maar ook vinden de Cambridge'jes het belangrijk om zo gezond mogelijk te eten. De hertogin van Cambridge staat regelmatig in de keuken in een gezonde curry te roeren. Daarnaast vullen veel eiwitten, groentes, fruit, sushi en volkorenbrood de royal koelkast. De prins prijst gezonde voeding en voldoende beweging vaak de lucht in, en dat is te zien! Wij zijn nu al benieuwd naar de foto van zijn tweede vaccinatie, we can not wait..

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook