Prinses Isabella van Denemarken wordt een echte powerbabe!

Een Royal Power Babe in the making!

Lees ook

Het was dé grote dag van de 15-jarige prins Christian, toch waren onze ogen gericht op zijn jongere zusje, prinses Isabella.

De 14-jarige Power Babe droeg een beige damespak van InWear (via deze link te koop bij Zalando) en was naar onze mening een plaatje om te zien (oké, wij hadden de pantalon aan de onderkant iets ingenomen, maar toch!).

De Deense prinses haalde op een andere manier ook nog de krantenkoppen: zo legden verslaggevers een klein akkefietje met haar moeder, kroonprinses Mary, vast. Isabella kreeg aanvankelijk te horen dat ze haar grootmoeder, koningin Margrethe, de trap op moest volgen, maar toen ze halverwege de trap was, kwam het tegengeluid van haar moeder. Ze moest terugkomen voor meer foto’s. Nou, Isabella raakte ietwat geïrriteerd en sloeg terug met de woorden: “Maar je zei toch dat ik met oma mee moest lopen? Ben je in de war?” Heerlijk om te weten dat Frederik en Mary óók maar een normaal huishouden hebben met tierende tieners.

De koninklijke familie kwam dit weekend bijeen om de confirmatie van de oudste zoon, prins Christian, te vieren. De plechtigheid werd geleid door bisschop Henrik Wigh-Poulsen en vond plaats in de kapel bij Fredensborg Paleis, de plek waar ook Christians vader kroonprins Frederik (precies 40 jaar geleden) en koningin Margrethe werden geconfirmeerd. Leuk om te weten: de jonge prins hield gedurende de dagen die vooraf gingen strak de regie in handen en zorgde ervoor dat het echt zijn dag werd.

Iets zegt ons dat de, nog maar, 15-jarige prins opdroogt tot De Prince Charming van Europa…

Beeld: Franne Voigt, Det Danske Kongehus

Laatste nieuws

Zie ook