In beeld: Prinses Beatrice gespot met eerste babybump

Hoe komt het dat we de royal babybump geheel over het hoofd zagen?

Bea is in verwachting van een Baby York, hoera!

Dat maakt Buckingham Palace bekend in een officiële aankondiging. “Hare Koninklijke Hoogheid prinses Beatrice en mr. Edoardo Mapelli Mozzi zijn verheugd om te delen dat zij een baby verwachten in de herfst van dit jaar. De Queen is op de hoogte gesteld en beide families zijn dolblij met dit nieuws.”

Hoewel de prinses al een paar maanden in blije verwachting is, heeft ze zichzelf en haar groeiende babybump niet laten verstoppen. Zo werd ze verscheidende keren in Londen op het terras gespot, tijdens bezoeken aan haar grootmoeder en in de auto met haar moeder, hertogin Sarah. Hoe komt het dan dat we de royal babybump geheel over het hoofd zagen? Daar stak dé tip van Kate namelijk een stokje voor. Als de hertogin van Cambridge in verwachting was, onderging zij een haartransformatie en zodoende leidde ze de aandacht naar heur kapsel in plaats van haar groeiende buik. Prinses Beatrice haar laatste officiële optreden was op de begrafenis van prins Philip. En als je het je nog herinnert: Bea zag er verbluffend uit tijdens de sombere plechtigheid, met name door haar haar. Haar lange haar was gestyled tot een hoge paardenstaart en ze liet er prachtige golven in zetten. Het was dus: all eyes op het chique kapsel dat we niet eens de kans kregen om de eerste tekenen van een opkomende zwangerschap te spotten.

Inmiddels is de prinses out and about in het centrum van Londen en werd ze, na de blije aankondiging, voor het eerst gespot. Klik HIER om het allereerste beeld van haar royal babybump te bewonderen.

Het is het eerste kindje voor prinses Beatrice, de oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson. Vorig jaar trouwde de prinses tijdens een intieme ceremonie met vastgoedontwikkelaar Edoardo Mapelli Mozzi. Edoardo heeft al een 5-jarige zoon uit een eerder huwelijk, Christopher (ook wel 'Wolfie'). De baby zal het twaalfde achterkleinkind voor Queen Elizabeth worden. Momenteel heeft ze er tien. Nummer elf, de dochter van Meghan Markle en prins Harry, wordt deze zomer geboren. Het zusje van Beatrice, prinses Eugenie, werd in februari dit jaar voor het eerst moeder. Met de geboorte van haar neefje of nichtje dit najaar zal Eugenie voor het eerst uit de top tien in de lijn der troonopvolging verdwijnen.

Bron: Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws