Zo zien de kinderen van Chantal Janzen eruit

Het samengestelde gezin van de presentatrice telt vijf kinderen.

Lees ook

Chantal Janzen zien we regelmatig op de buis verschijnen, maar haar gezin is veelal buiten de spotlights te vinden. Alhoewel Chantal wel regelmatig kiekjes van haar kids en bonuskids op Instagram deelt. Kijk mee.

Grote familie

Samen met haar man Marco heeft Chantal twee kinderen: de dertienjarige James en de vierjarige Bobby. Daarnaast heeft Marco ook nog drie kinderen uit een eerdere relatie: Esmée, Isaa en Zion. Dat ze allemaal goed met elkaar overweg kunnen, blijkt wel uit de familiekiekjes die Chantal en de fam regelmatig op social media delen.

Trotse moeder

Onlangs plaatste Chantal nog een lief kiekje van James en Bobby samen. “Om ze met z’n tweeën te zien zitten iedere dag. Die grote die verhalen vertelt over Gotham city, ja er schijnt een overstap aan te komen naar Batman, tegen die kleine. Klein groot geluk. Nee, gewoon heel groot geluk ❤️ Kruip maar vaak genoeg bij elkaar, mensen. Is belangrijk.”

Bonuskids

Ook Esmée, Isaa en Zion hebben een speciaal plekje in haar hart. “5 jaar geleden werd ik verliefd op de liefde van mijn leven en die bracht 3 lieve mensjes mee van destijds 16, 12, en 8 jaar. Kinderen die mij, na een tijdje, een bonusmoeder maakten. Twee jaar daarna werd ik moeder van James, en als kers op de taart werd ik dat nog een keer 4 jaar geleden van Bobby. Als je mij dit zo’n 16 jaar geleden had verteld dat een gezin, een groot gezin, het belangrijkste in mijn leven zou worden had ik het echt nooit geloofd. Maar ik ben hier het meest trots op, van alles waar ik tot nu toe in mn leven deel van uit mocht maken.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esmée Geeratz (@esmee_geeratz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zion Geeratz (@zgeeratz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isaa Geeratz (@isaageeratz)

Goed, dat Chantal dol is op haar gezin is meer dan duidelijk. Stiekem smelten wij ook weg bij de zoetsappige kiekjes van de telgen bij elkaar. Cute!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook