Dave Roelvink onthult geslacht baby

'Je weet niet hoe blij ik ben', roept Dave.

Lees ook

Dave Roelvink deelde onlangs op Instagram dat hij en zijn vriendin Jazzlyn een kindje verwachten. De twee wisten nog niet of ze een zoon of dochter krijgen, maar daar kwam onlangs verandering in. Dave deelde dan ook trots op Instagram dat hij een Jazzlyn de ouders worden van een…

It’s a…

Dave en Jazzlyn waren heel benieuwd of ze en mini Jazz of mini Dave zouden krijgen. Naar eigen zeggen vond Dave het een behoorlijk stressvol moment om erachter te komen wat het geslacht van hun kindje is. “Het moment van de waarheid”, deelt de dj in een video op Instagram. “We gaan horen wat het wordt! Wat een stress.”

“Daar is mijn kleintje”, zegt Dave blij als hij vervolgens de echo ziet. Als hij dan te horen krijgt dat hij een zoon krijgt, kan hij zijn geluk niet op. “Rot op!”, schreeuwt Dave dolgelukkig. “Meen je dit?! We krijgen een f*cking zoon! Oh, je weet niet hoe blij ik ben!”

Babynieuws

Dave en Jazzlyn vormen sinds een jaar weer een koppel. De twee hadden eerder een relatie, maar die liep in 2015 op de klippen. Het stel besloot in de zomer echter de liefde opnieuw een kans te geven. “Een gemeenschappelijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Die zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten”, deelde Dave met RTL Boulevard.

Sindsdien zijn de twee weer dolgelukkig samen. Eind november 2020 deelde Dave al het nieuws dat Jazzlyn bij hem was ingetrokken en vorige maand bracht hij het nieuws naar buiten dat de twee in november hun eerste kindje verwachten.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook