Zien: Lieke van Lexmond verrast met nieuwe blonde coupe

De presentatrice gaat voor een tintje lichter blond. We like!

Als er iemand summer ready is, dan is het wel Lieke van Lexmond met haar pas geverfde blonde lokken.

Opnames

Voor de opnames van The Voice Senior mag de presentatrice plaatsnemen in de visagiestoel. En hoewel Lieke's make-up er tiptop uitziet, zijn het op een recente Instagram-foto vooral haar lange blonde lokken die veel lof kunnen oogsten. Heur haren zijn duidelijk een paar tintjes lichter dan een paar dagen geleden en wát een resultaat levert dat op. We love it!

Complimenten

Ook Bekend Nederland strooit met complimenten onder de foto. “Wow jouw haar. Jouw charisma”, schrijft Kim Feenstra. “Wat mooi je haar Liek!” is de reactie van mede-blondine Monique Westenberg. En voor Kim Kötter maakt haarkleur weinig uit: “Blonndddd. Jij bent altijd knap!”

The Voice

Lieke is druk bezig geweest met Moonsisters, het bedrijf dat ze met zus Jetteke runt en helemaal in teken staat van de kracht van de maan. Nu keert de presentatrice weer terug op de buis.

“Fijn te merken dat jullie me gemist hebben op tv”, schrijft Lieke met een knipoog op Instagram. “Ben heel druk geweest met Moonsisters, maar heb ontzettend veel zin in een nieuw seizoen The Voice Senior. De kandidaten die ik al ontmoet heb zijn echt geweldig, het wordt weer een te gek seizoen, ik voel het!”

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws