Hertogin Kate dacht goed na over kledingkeuzes in Schotland

Een mooie ode aan de Schotten lijkt ons zo.

We denken dat Queen Elizabeth trots is op hertogin van Cambridge, of zoals ze in Schotland zeggen: Gravin van Strathearn.

En juist dat laatste liet Catherine zich door inspireren. Deze week bezoeken prins William en zijn Kate Schotland en daar spotten wij heel wat modemomentjes. Een plaatje op het eerste oog, maar er is duidelijk over vergaderd. Kudos, Team Cambridge!

Als binnenkomer droeg ze een distelblauwe outfit; een blazer van ZARA en een plooienrok van Hope Fashion. Leuk ensemble, maar er is over nagedacht. Distelblauw is namelijk de kleur van de nationale Schotse bloem. Een mooie ode aan de Schotten lijkt ons zo.

Ook deed het sommigen denken aan haar wijlen schoonmoeder toen zij in 1992 tijdens een werkbezoek een distelblauw setje uit de kast toverde, bekijk de vergelijking HIER.

In Orkney kleedde de hertogin zich in haar vertrouwde camelcoat (Massimo Dutti) met daarbovenop een warme sjaal, een sjaal in de Strathearn tartan. Juist! Ze omwikkelde zich in een ruit vernoemd naar zichzelf. #DiplomaticDressing

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws