Binnenkijken: Maxime Meiland geeft rondleiding door haar nieuwe stulpje

Inclusief eigen badkamer voor Claire.

Wat er allemaal schuil kan gaan in een twee-onder-één-kapwoning! Maxime Meiland laat zien hoe ze nu woont, mét 'bescheiden inloopkast', badkamer voor Clairtje en een luxe kattentoilet.

Hometour

Het gezin van Maxime is onlangs nog uitgebreid met twee prachtige, grijze katten (Jut en Jul, probeer ze maar eens uit elkaar te houden). En er staat nog meer gezinsuitbreiding op de planning, want Maxime is in verwachting van nog een dochtertje.

Een groter huis kon dan ook niet uitblijven – en die vond het gezin in Noordwijk. Sinds kort bezitten Maxime en haar lief Leroy een luxe twee-onder-één-kap-woning. Aan de woning hing een prijskaartje van maar liefst 734.000 euro. Daar krijgt het stel wel een volledig gemoderniseerde woning voor terug.

Ultramoderne kattenbak

Nu het luxe stulpje helemaal af is, mag de buitenwereld ook even binnenkijken. En daarvoor hoeven we niet te wachten tot het volgende seizoen van Chateau Meiland. Op Instagram deelt Maxime een hometour, waarin ze ons in ruim zeven minuten het hele huis laat zien. De tour begint in de luxe woonkeuken, wat de Meiland-dochter na haar zwangerschap een zalige plek lijkt om te wijnen.

Veel volgers verbazen zich echter vooral over de ultramoderne, zelfreinigende kattenbak à 499 euro die ook in de keuken te vinden is. Alles voor onze katten, nietwaar? Wij snappen je wel, Maxime!

Eigen badkamer voor Claire

Op de bovenverdieping is de slaapkamer van Maxime en Leroy, met daarnaast een ‘bescheiden inloopkast’, aldus Maxime. “Ja, ik heb gewoon heel veel dingen”, geeft de blondine toe. “Maar het is prachtig, ik word er heel erg rustig van, dat alles hier zo ligt.”

De babykamer voor de toekomstige kleine spruit is nog work in progress, maar de badkamer van Leroy en Maxime verkeert wel al in tiptop conditie. Al laat de kleine Claire in de video toch wel even vallen dat het bad een tikkeltje groter had gekund.

Claire showt trots haar kamer op de tweede verdieping. De 3-jarige dochter van Maxime mag zichzelf gelukkig prijzen met een eigen badkamer. “Het is ongelooflijk voor iemand van drie, maar het zat nu eenmaal in het huis zo”, verontschuldigt Maxime zich. Claire zelf lijkt er maar al te blij mee te zijn. Geen verkeerde plek voor je roze tandenborstel!

Bekijk de hele hometour van Maxime hieronder:

Bron: Grazia, Instagram, Shownieuws | Beeld: Brunopress | Video: Maxime Meiland

Laatste nieuws