WINNEN: 5x hannah BeYOUty Serum

Dit serum is precies wat onze huid nodig heeft in deze tijd.

Heb jij (de laatste tijd) last van onzuiverheden of irritaties op de gezichtshuid? Beautymerk hannah komt met een serum dat hét antwoord is op maskne en andere huidproblemen als gevolg van invloeden van buitenaf. Beau Monde mag deze nieuwe skincare-favoriet vijf keer weggeven!

BeYOUty Serum

Door het dragen van mondkapjes heeft een nieuwe huidkwaal de kop op kunnen steken: maskne, oftewel acne op de plek waar je het mondmasker draagt. Naast onzuiverheden krijgen sommige mensen ook last van een geïrriteerde huid door het dragen van mondkapjes. Dankzij hannah is er nu een oplossing ontwikkeld die deze klachten kan verminderen en zelfs voorkomen. Het unieke BeYOUty Serum zorgt voor een egaal en vlekkeloos resultaat bij iedere huidtint.

In dit serum worden verschillende, effectieve ingrediënten zoals cannabidiol, Niacinamide en Ferulic Acid gecombineerd waardoor de huidproblemen bij de kern worden aangepakt. Ook wordt de huid beschermd tegen schadelijke invloeden van onder andere luchtvervuiling, UV- of infraroodstraling en dus mondkapjes.

Ook als je géén last hebt van maskne is het serum een heel fijn product om in je beautycollectie te hebben. Iedere gevoelige of geïrriteerde huid heeft namelijk baat bij het product, ongeacht het huidtype. Krijg jij snel puistjes, rode vlekken of een geïrriteerde huid? Het serum brengt de talgklierfunctie in balans en kalmeert de huid waar nodig, waardoor onzuiverheden, irritaties en de gevolgschade hiervan zichtbaar zullen verminderen. Ook vertraagt het serum het huidverouderingsproces doordat de natuurlijke huidbarrière wordt versterkt. Een echte alleskunner dus!

Maak kans

Nieuwsgierig geworden? Beau Monde verloot 5 x het hannah BeYOUty Serum t.w.v. 65 (30 ml) zodat je zelf ook kennis kunt maken met dit product. Laat hieronder je gegevens achter en maak kans!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws