Sylvie en Rafael staan stil bij speciale dag

Beiden delen een lieve foto op Instagram.

Lees ook

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart staan vandaag allebei stil bij een heugelijke dag. Op Instagram delen ze een foto van hun jarige zoon Damián.

Zó trots

Sylvie is maar wát trots op haar zoon, die vandaag vijftien kaarsjes uit mag blazen. En waar ze haar Damián normaal buiten de spotlights houdt, deelt ze nu een hele reeks liefdevolle kiekjes ter ere van zijn verjaardag.

“Een fijne vijftiende verjaardag aan de meest bijzondere jongeman. Ik ben ZO trots dat ik je moeder ben”, vervolgt ze. “Ik wens je het allerbeste Damián. Ik hou ontzettend veel van je.”

Ook Damiáns vader Rafael van der Vaart laat de ouderlijke liefde duidelijk blijken: “Happy birthday Damián. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Je bent een fantastische zoon en grote broer. We houden van je!”

Dubbele felicitaties

En dubbele felicitaties zijn hier op hun plaats, want naast zijn birthday heeft Damián nog iets te vieren vandaag. De tiener gaat zijn vader achterna en heeft vandaag zijn eerste voetbalcontract in de wacht gesleept.

“Zo'n negen maanden geleden verhuisde je naar Denemarken met maar één doel en nu krijg je op je verjaardag de beloning voor je focus en harde werk: Mijn jongen heeft zojuist zijn eerste contract getekend bij Esbjerg fB op zijn verjaardag! Ik barst van trots”, deelt Syl bij een tweede foto.

Damiáns vertrek naar Denemarken – waardoor Sylvie haar zoon veel minder ziet – blijft lastig voor de presentatrice. “Het zal nooit normaal zijn om ’s ochtends wakker te worden en je zoon niet bij het ontbijt te zien”, deelde ze daar eerder al over. “Maar wat ik wel weet, is dat hij met zijn 14 jaar ontzettend graag zijn dromen wilde gaan verwezenlijken. Nu heeft hij de tijd om dat te proberen. Op zijn twintigste is het te laat. Dus hoe moeilijk het ook is, je moet hem als moeder, die zelf óók voor haar dromen is gegaan, zijn kans gunnen.”

Bron: Grazia, Instagram Sylvie Meis, Instagram Rafael van der Vaart | Beeld: Brunopress, Instagram, Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook