Exclusief! Kim Kötter over Jaap: ‘Binnen een week woonden we samen’

Aan Beau Monde vertelt Kim over haar onverwachte 'liefde op het eerste gezicht'-ervaring

Love at first sight? Kim Kötter geloofde er totaal niet in. Totdat het haar overkwam, zo vertelt ze in een interview met Beau Monde.

Negen jaar samen

De presentatrice is inmiddels negen jaar samen met Jaap Reesema en begin dit jaar verwelkomde het stel hun derde kindje samen. Dat het een mooi liefdesverhaal zou worden, wist Kim al vanaf dag één: de vonk sloeg meteen over.

“Toen we elkaar ontmoetten, bij vrienden op de boot, wisten we 'het' meteen. Tot die tijd geloofde ik niet dat dit bestond, draaide ik met m'n ogen als ik Liefde Op Het Eerste Gezicht-scènes zag in films”, vertrouwt Kim toe aan Beau Monde.

Snel samen

Dat Kim en Jaap zich meteen tot elkaar aangetrokken voelden, kwam vooral door de grote overeenkomsten die ze bij elkaar zagen.

“We hebben dezelfde normen en waarden, hadden allebei een lange relatie achter de rug en daarna een paar jaar aangemodderd in het Amsterdamse datingcircuit, wat we allebei geneuzel vonden”, aldus de onderneemster. Maar toen de twee eenmaal op elkaars pad terecht waren gekomen, ging het snel.

“Ik was de avond ervoor gekapt met iemand met wie ik sinds een paar weken aan het daten was. Binnen een week woonden we samen. Weer een week later hadden we elkaar familie ontmoet, vroeg hij mijn vader om mijn hand en spraken we over kinderen.”

Fame en family

Die kinderen zijn er gekomen: de eerste twee dankzij een IVF-traject, de derde was een 'lucky shot', in Kims woorden. “Nu hebben we drie zonen en zijn we écht compleet.”

Met het feit dat Jaap momenteel volop in de spotlights staat, heeft Kim geen enkel probleem. “We zijn dolgelukkig met ons stabiele gezinsleven. We zijn heel blij met elkaar. En ook voor elkaar. We gunnen elkaar alles. Er is geen concurrentiestrijd, er zijn geen scheve gezichten.”

Lees het hele interview met Kim over haar gezin, de liefde én haar bijzondere biografie in de nieuwste Beau Monde. Vanaf woensdag 2 juni in de winkel!

Bron: Sandra ten Brink | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws