Dit is het onverwachte koosnaampje dat de kinderen van Kate en William aan Camilla geven

Koninklijke Hoogheden onder elkaar!

Hertogin Camilla heeft haar eigen kleinkinderen, maar komt als stiefoma ook regelmatig bij de kinderen van prins William en hertogin Kate over de vloer. Maar verwacht niet dat Camilla daar als grandma door het leven gaat.

Geen granny

Prins George, prinses Charlotte en prins Louis noemen de vrouw van hun opa geen granny of grandma. Misschien begrijpelijk, omdat Camilla eigenlijk hun stiefoma is. Maar ook de eigen kleinkinderen van de hertogin van Cornwall houden er een bijzonder koosnaampje op na.

Zij noemen hun grootmoeder 'Gaga', zo onthulde hertogin Camilla eens. Een opvallende keuze, aangezien gaga iets betekent als dolenthousiast, of sterker nog, een tikkeltje doorgedraaid. “Ik weet niet of ze me zo noemen omdat ze denken dat ik dat ben! Het is vreemd maar wel heel schattig”, aldus Camilla.

Gan-gan

Prins Charles zouden de Cambridge'jes daarentegen 'gewoon' Grandpa Wales noemen, naar zijn prins van Wales-titel. En voor hun overgrootmoeder, Queen Elizabeth, hebben ze dan weer een speciale benaming. George, Charlotte en Louis noemen haar 'Gan-gan', zo heeft hertogin Kate eens laten weten.

Ook heeft de hertogin ooit laten vallen dat de Cambridge-kids hun vader Pops noemen in plaats van Daddy. Kort maar krachtig, ze houden ervan daar in Kensington Palace!

Bron: Woman and Home | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws