Kassa! Zo verdient hertogin Sarah een centje bij

Ook vage prinsen en hosselende hertoginnen kunnen leuk cashen op hun royal aura.

Lees ook

Ook vage prinsen en hosselende hertoginnen kunnen leuk cashen op hun royal aura. Hallo, hertogin van York, Sarah.

Je zal maar niet tot de royal eredivisie behoren en gewoon in je eigen onderhoud moeten voorzien. Dan wordt het wel héél verleidelijk om dat royal aura ten gelde te maken. Kinderen van een prinses, onbekende lords en ladies, vage prinsen uit verre streken – de royal associatie is lekker en kan zomaar een fijn zakcentje opleveren in de vorm van een ambassadeurschap voor een al dan niet luxe label.

Soms gun je een vlijtig schnabbelende royal een meevallertje. En soms denk je echt dat er niet één werkende hersencel in het hoofdje van de hertogin van dienst zit. Sarah Ferguson, hertogin van York, staat bekend om de vele gênante manieren waarop ze zichzelf in de schulden werkt door ver boven haar budget te leven. Om de haar talrijke pogingen te cashen op haar ex-schoonfamilie. Kampioen schnabbelen noemen we haar, die zich uit de schulden wist te hosselen door zich te lenen voor het aanprijzen van de Weight Watchers, blenders, krultangen en porselein. The girl has to schnabbel right? Ook liet ze zich strikken voor een cameo in Friends.

Daarnaast is ze Queen of de Freebie: laat ze haar gezicht zien bij iets van Michael Kors, dan gaat ze geheid met een gratis dure zonnebril naar huis. En is ze niet te beroerd om daar even mee te poseren. Tegenwoordig spreekt ze haar lof uit richting de zorgmedewerkers én leest ze hier en daar een lief sprookje voor uit een leesboek. Je bent (en wordt voor #2) tenslotte een – hosselende – oma of je bent het niet.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook