Dit is de ‘Mary Poppins’ van George, Charlotte & Louis

Als oppas voor prins George en prinses Charlotte speelt ze een grote rol tijdens het vormen van de toekomstige royals van Engeland.

Lees ook

Ze heeft de kindjes van William en Kate onder haar hoede en wordt gezien als dé Mary Poppins van nu: hallo, Maria Borrallo!

Als oppas voor prins George en prinses Charlotte speelt ze een grote rol tijdens het vormen van de toekomstige royals van Engeland. Maar wie is Maria eigenlijk?

2014

George was nog maar acht maanden oud toen Maria in zijn leven kwam. Maria werd in maart 2014 door William en Kate als nanny aangesteld. Ze woont met de familie in Kensington Palace en reist met de kleine Cambridge’jes mee tijdens royal tours. Toen W&K in Schotland waren tijdens hun afgelopen royal tour, was Maria diegene die de kleine spruiten in een warm bed stopte en zorgde dat ze op school kwamen.

Ze is niet alleen een nanny, maar ze ziet er ook nog eens uit als een nanny. Het zou ons niks verbazen als ze linea recta uit een Disney film geplukt was. Ze doet de jaren vijftig eer aan, want ze verschijnt iedere dag met accessoires zoals witte handschoenen, bruine brogues en een kleine bruine bolhoed. Maar waarom zo'n retro-uniform? Maria's kenmerkende ensemble is eigenlijk de officiële outfit voor Norland nannies, de afgestudeerden van Bath's prestigieuze Norland College. Sinds 1892 is het dé nanny-trainingsschool waar nanny's vanaf komen voor the rich and famous. Je leert er onder andere hoe te naaien, te koken, een luier te verschonen, maar er wordt ook getraind op zelfverdediging, het vermijden van paparazzi, protocol tegen terrorisme en rijden bij extreem weer.

Eendjes

Maria wordt regelmatig gespot met de drie royal kids in Hyde Park of Bucklebury Farm Park. Dus eigenlijk overal met een beetje groen om in rond te rollen of een fatsoenlijke boerderij met mini-beesten waar George, Charlotte en Louis hun ogen uit kunnen kijken.

Stiekem gluren

Het was koningin Elizabeth haar 89ste verjaardag en George kon het niet laten om even stiekem mee te gluren vanuit het raam. Drie keer raden wie hier verantwoordelijk voor was? Het leverde nieuwsgierige beelden op van het kleine prinsje. Een paar jaar later gebeurde het weer, tijdens Trooping the Colour met prins Louis in de hoofdrol.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook