Sample Page Title

De zomer staat voor de deur en dat wordt massaal aan de BBQ.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op:Post Source
Empty space
Empty space

BBq'en op sterrenniveau? Beau Monde deed het.

“Hoewel de horeca langzaamaan haar deuren weer opent, was dit twee weken geleden niet het geval. Het zou heerlijk weer worden, dus besloten twee vriendinnen en ik te gaan BBQ’en, maar natuurlijk met een chic randje. Zo kwamen wij uit bij de Sterrenchef Box”, vertelt online editor Dian. “Er werd gekozen voor de box van chef Paul Kappé van restaurant Monarh uit Tilburg, waarbij de levering uiterst professioneel ging en alles keurig (en duidelijk!) verpakt bij ons in de koeling terecht kwam.”

“We genoten van een culinair 4-gangenmenu waar we alles vanaf de BBQ bereidden. We begonnen de ervaring met een caesarsalade, Monarh style. Als tussengerecht werden we verblijd met gemarineerde buikspek en Argentijnse garnalen. Het hoofdgerecht werd een Black Angus shortrib geserveerd met puntpaprika en parelcouscous wat eindelijk een verrassende combinatie bleek te zijn. We sloten de avond af met een frisse en lauwwarme tarte tatin van ananas.” Zie de prachtige plaatjes hieronder. “En geloof me, onze gerechten zagen er net zó uit. Oké, de artisjok miste.. Iemand had die door de grill heen laten vallen. Ik wil liever geen namen noemen…”

“Het allerleukste vonden wij dat we genoten van een culinaire maaltijd, terwijl er weinig van jouzelf gevraagd wordt. Door de professionele handelingen vooraf (in ons geval, door Monarh) was het een fluitje van een cent om onze vier gangen te bereiden en op te dienen. Ook was de uitgebreide, maar duidelijke, handleiding van harte welkom. Dus, heb je zin om een avond oer-Hollands te zijn, maar op culinair niveau?” sterrenchefbox.nl

Bron: Sterrenchef Box | Beeld: iStock