Onverwachte wending: MAFS-Chantal en Aron hebben elkaar gevonden

'Ik ben echt gelukkig', vertelt Chantal, die in het programma trouwde met (en scheidde van) Henk.

Lees ook

Het is alweer even geleden dat Married At First Sight op de buis was, maar de deelnemers staan ons nog helder bij. En wat blijkt: ook elkaar zijn ze nog niet vergeten.

Aron en Chantal

Een opfrisser: Chantal Huf kennen we natuurlijk van het een-na-laatste seizoen van Married at First Sight. Zij trouwde destijds met Henk, maar de vonken bleven uit. De twee kwamen er al heel snel – lees: honeymoon-snel – achter dat er geen toekomst samen in zat en besloten dus te scheiden.

Bij Aron van 't Hul was het een heel ander verhaal. In het vorige seizoen van het datingprogramma trouwde hij met Monique. Waar de twee het eerst heel goed leken te vinden samen, bleef er na de uitzendingen weinig rozengeur en maneschijn over. “We hebben het een kans gegeven, maar daarna bleef die liefde uit”, zei Aron daar destijds over. “Toen hebben we besloten de scheiding aan te vragen.”

Twee scheidingen, maar toch happy ending? Het zou zomaar kunnen. Dit weekend deelden Chantal en Aron een liefdevol kiekje samen. “Met de liefste”, luidde het bijschrift van 'Channie'. Aan Shownieuws vertelt blondine hoe de vork nu precies in de steel zit.

Nieuwe relatie

Het gerucht ging al langer dat Chantal het erg gezellig had met een andere MAFS-kandidaat. Met een liefdevolle foto samen leek ze dit gerucht gisteren te bevestigen. Maar zijn de twee echt tot over hun oren verliefd? “Ik heb superleuk contact met Aron”, vertelt Chantal. “We waren gisteren lekker weg, het was hartstikke leuk. Daarna zijn we lekker een hapje gaan eten en hebben we nog even lekker geborreld.”

Hoewel Chantal de relatie met Aron niet bevestigt, ontkent ze het ook niet. “Het loopt allemaal zó lekker, zo fijn. Ik ben echt gelukkig”, zegt de MAFS-ster stralend. Dat bijna iedere match in het programma stukloopt, hoeft dus niet te betekenen dat er niks moois op kan bloeien!

Bron: Grazia, Shownieuws | Beeld: MAFS, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook