Net uit bed: Bridget Maasland deelt eerlijke foto zonder make-up

Ook au naturel mag de presentatrice er zijn!

Lees ook

Met alle foto's van de rode loper vergeten we het soms, maar ook bekend Nederland wordt niet wakker in full glam. Bridget Maasland bewijst echter dat ook haar #netuitbedlook er mag zijn.

Au naturel

We zien Bridget regelmatig schitteren bij RTL Boulevard, maar ook zonder de glitter and glamour is de presentatrice een natural beauty. Op Instagram laat ze zien hoe ze er zonder al die opsmuk uitziet en deelt ze een eerlijk kiekje. Rommelige knot en grote glimlach incluis – duidelijk is dat Bridget met het goede been uit bed is gestapt. Onder de foto’s schrijft ze: “Morning! #netuitbedlook #netuitbedhaar.”

Complimenten

De presentatrice kan rekenen op veel complimenten over haar uiterlijk zo op de vroege morgen. Zo laat een volger weten: “Eerlijke foto. Daar houd ik van en nog zo knap.”

Ook zijn haar volgers te spreken over haar natuurlijke verschijning mét rimpels en wallen (nauwelijks te bespeuren!). “Niks meer aan doen. Gewoon mooi!”, is er te lezen onder het bericht.

Door de natuurlijke look is ook te zien hoeveel Bridget op haar zoon Mees lijkt. Dit valt een volger ook op: “Nu zie je hoeveel Mees op jou lijkt.” Good morning!

Het Perfecte Plaatje

Onlangs werd bekendgemaakt dat Bridget Maasland kandidaat is voor het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje, dat in het najaar wordt uitgezonden. Of we de presentatrice dan ook zelf voor de camera gaan aantreffen, moet dus nog blijken. Maar met het oefenen voor zelfportretten zit het wel goed!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook