Datenight: Bridget Maasland deelt lieve foto met nieuwe vlam

Meet Christian!

Lees ook

Waar we het eerst alleen moesten doen met een glimp van zijn arm , stelt Bridget Maasland haar nieuwe lief nu écht voor aan het grote publiek.

Blijvertje

Onlangs liep haar liefdesavontuurtje over de grens op niets uit, maar nu lijkt Bridget toch in ons eigen kikkerlandje de liefde te hebben gevonden. “Ik ben heerlijk aan het daten”, liet ze eerder doorschemeren in haar eigen podcast Bridget & Friends: chickchat. Een relatie wilde ze het toen nog niet noemen. Maar dat deze Amsterdamse Christian een blijvertje is, moge inmiddels duidelijk zijn. Maandagavond deelde Bridget een datenight-kiekje van zichzelf met haar nieuwe vlam en het liefdesgeluk spat ervan af.

Dat ontgaat ook menig volger in de reacties onder de foto niet. Zo plaats Juvat Westendorp een aantal hartjes onder de foto en reageren tientallen volgers van de presentatrice met aantal lieve woorden: “Is je gegund”, “Heel veel geluk” en “Wat een prachtig stel”, klinkt het in de reacties. En daar zijn we het roerend mee eens!

‘Totaal onbekend’

Christian is 30 jaar, woont in Amsterdam en verdient zijn centen als consultant bij een internationale vastgoedinvesteerder. Veel meer weten we nog niet over deze mystery guy, want in tegenstelling tot zijn date staat hij buiten de schijnwerpers. “Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien”, vertelde Bridget over hem in de podcast. Al kan die totale onbekendheid niet lang meer duren nu de presentatrice haar Christian heeft voorgesteld aan haar meer dan 300 duizend volgers.

Bron: Grazia | Beeld: RTL Boulevard, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook