Meghan Markle heeft een nieuwe modetrend gestart (en Jill Biden volgt hem al)

Lemon print it is.

Lees ook

When life gives you lemons, make lemonade, moet Meghan Markle hebben gedacht. Na een aantal bewogen jaren kondigde de hertogin van Sussex begin februari in een citroenprintjurk haar podcast Archewell Audio aan. De podcast werd direct een hit en Meghan startte ook meteen een nieuwe fashiontrend: citroenprint.

Citroenprint

Hoewel Meghan begin 2018 als kersverse royal nog fashionadvies kreeg van schoonvader prins Charles, bewijst Meghan nu maar weer dat ze van nature een stijlprinses is. Toen de voormalig actrice samen met hubby Harry de Spotify podcast Archewell Audio aankondigde, deed Meghan dit in stijl. In de citroenprint-jurk van Oscar de la Renta zag Meghan eruit om door een ringetje te halen. Niet zo gek dat de lemon print dan ook de nieuwste zomertrend is geworden.

https://youtube.com/watch?v=tufvnW8ctiw

Eerbetoon

Niet alleen Meghan, maar ook first lady Jill Biden hulde zich begin dit jaar in een fris citroenprintje – eveneens afkomstig van Oscar de la Renta. Onlangs droeg Jill deze outfit zelfs opnieuw.

Vlak nadat Harry en Meghan de geboorte van hun dochter Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor aankondigden, had Jill weer haar citroenprint-jurk aan tijdens haar tv-optreden bij Live with Kelly and Ryan. Sommige royal watchers menen dat Jill hiermee een stil eerbetoon bracht aan het nieuwste lid van de royal family.

Zomerse fashiontrend

Hoe dan ook: de citroenprint is de nieuwste fashiontrend geworden. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? We hebben een paar citroenoutfits voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Bron: Town & Country | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook