Jurk met open achterkant? Zo draag je er onzichtbaar een gewone beha onder

De lifehack die deze zomer goed van pas komt!

Lees ook

Eindelijk is het kwik voldoende gestegen om weer in zomerjurken rond te flaneren en dat laten we ons geen twee keer zeggen. Helemaal nu we weten dat zo'n chic exemplaar met open achterkant makkelijker te dragen is dan we dachten.

Beha-hack

Zwierige jurken, we houden ervan, maar er is een probleem dat steeds weer de kop op steekt: hoe zorg je ervoor dat je behabandjes niet zichtbaar zijn? Bij een zomerse japon met halternek of een strapless jurk zit er vaak niets anders op dan voor een beha zonder bandjes te kiezen of au naturel te gaan, maar voor een zomerjurk met rugdecolleté is er gelukkig nog een alternatief.

TikTokker Micheli Martinenghi laat zien hoe ze een gewone beha omtovert tot een 'onzichtbare' versie door de straps los te maken, onder haar oksels door te trekken en aan de voorkant vast te maken, net onder haar boezem. De achterste band trekt ze vervolgens omlaag et voilà, niks meer te zien van je bustehouder.

@michelimartinenghi

Como esconder seu sutiã? #lojalaconquista #dica #michelimartinenghi #tendencia #dicas #moda

♬ sonido original – Avengers

Stap voor stap

Naast duizenden reacties kreeg de TikTokker ook nog wat vragende gezichten bij deze fashion hack, omdat het hele proces ietsjes te snel ging. Speciaal voor hen maakte Micheli een tweede video waarin ze het net anders uitlegt. Wel zo makkelijk!

@michelimartinenghi

Responder a @aledepaulaarq passo a passo do nosso vídeo mais curtido

♬ sonido original – Avengers

Een kind kan de was doen! Tenminste, dat denken we. Deze genius lifehack zullen we in ieder geval zelf op de proef stellen wanneer de eerstvolgende cocktailparty zich aandient. De verwachtingen liggen hoog…

Bron: TikTok, Glamour UK | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook