Oeh la la: Geraldine Kemper springt in het water zonder bikini

De presentatrice poseert poedelnaakt op Instagram.

Lees ook

Nu de zomerse temperaturen ons kikkerlandje hebben bereikt, staat Instagram vól met prachtige bikinifoto's. Maar Geraldine Kemper doet het gewoon zonder!

Frisse duik

Of het Amsterdamse water al op zwemtemperatuur is? Geraldine besloot gisteren de proef op de som te nemen en nam poedelnaakt een frisse duik.

Op Instagram deelt de presentatrice een vrolijk kiekje vanuit het water waarop haar prachtige killerbody te zien is en ze tegelijkertijd verscholen blijft achter een trappetje. Goed uitgemikt, Geraldine!

‘Als je maar lol hebt’

Veel volgers van Geraldine kunnen dit weinig verhullende kiekje – uiteraard – wel waarderen. “Geweldige foto” en “Foto's worden steeds spannender” klinkt het in de reacties. “Prachtige foto, vooral hoe sommige mensen proberen wat te zien”, reageert een ander.

Een andere volger probeert op subtiele manier een date met de blondine te fixen: “Bij 500 likes ga ik met Geraldine op date.” You wish. Helaas voor deze dappere man: dat aantal likes is nog niet behaald. “Als je maar lol hebt”, besluit iemand. En zo is het maar net!

Bekijk de knappe foto *HIER*

Online haat

Hoewel de reacties onder deze originele foto enorm positief zijn, is dat lang niet altijd het geval. Helaas krijgt ook Geraldine weleens te maken met online haat. “Dat is echt niet leuk”, vertelde ze onlangs in gesprek met Robbert Rodenburg. “Ik heb een soort nieuwe strategie: ik lees het zo min mogelijk”, vertelt ze over online berichten. “Wat wel jammer is, want daardoor mis ik ook de mooie dingen. Maar ik merkte gewoon dat het me toch iets deed”, vervolgt ze. “Ik kijk daarom ook niet meer op Twitter.”

De presentatrice richt zich dan ook liever op de mooie dingen in haar leven. “Ik moet me meer focussen op het positieve”, deelt ze. “Ik heb heel lieve mensen om me heen en daar focus ik me altijd op. Ik heb vet leuke vrienden en ik doe leuk werk. En er zitten altijd mensen tussen die me niet leuk vinden: prima.” Yes girl! Zo mogen we het horen.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook