De Queen gaat voor casual: ‘Zo hebben we haar niet eerder gezien’

Queen Elizabeth zet letterlijk de bloemetjes buiten op Philips 100ste geboortedag.

Lees ook

De royal family staat vandaag stil bij de 100ste geboortedag van wijlen prins Philip – en vooral Queen Elizabeth maakt daarbij indruk.

Bloemig cadeau

Als eerbetoon aan de overleden prins Philip schonk de Royal Horticultural Society koningin Elizabeth een nieuwe rozensoort die naar haar echtgenoot is vernoemd. De rozen heeft de Queen in de tuin van Windsor Castle laten planten – momenteel haar vaste residentie.

Beeld: Brunopress.

Het graafwerk laat de 95-jarige Queen aan iemand anders over. Staat er goed bij, tuinmannen van Windsor Castle!

Beeld: Brunopress.

Casual Queen

Een mooie nagedachtenis aan de hertog van Edinburgh, maar royaltyfans zijn vooral vanwege andere redenen in de ban van deze zomerse kiekjes. Want eerlijk is eerlijk, zo casual hebben we Elizabeth zelden gezien!

De Queen draagt – vaste prik – een parelsnoer, maar verder houdt ze zich niet aan haar gebruikelijke dresscode. Geen hoedjes, broches, felgekleurde mantelpakjes of zwarte handtas…

“Dit is de eerste keer dat ik de Queen echt op een oma vindt lijken”, reageert een volger op Instagram. “Leuk om de Queen gewoon een vestje te zien dragen, veel meer relaxed,” is een andere comment. “Dit is de eerste keer dat ik haar blote handen zie!”, merkt nog een fan op. Die waren we nog vergeten: ook Elizabeths gebruikelijke handschoentjes ontbreken!

Snappen doen we de kledingkeuze van de Queen maar al te goed: ze was gewoon thuis, stond stil bij een voor haar bijzondere dag, en het mag allemaal wel een tikkeltje minder formeel nu ze langzaamaan een stapje terugdoet. Al verschijnt ze bij ieder werkbezoek nog van top tot teen in haar classy eigen stijl en kunnen we Hare Majesteit ons ook niet in een comfy joggingpak voorstellen…

Beeld: Brunopress.

Bron: Hello | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook