Hertogin Kate: ‘Ik kan niet wachten om Lili te ontmoeten’

In het bijzijn van de first lady doet Kate een boekje open over haar nieuwste familielid.

Lees ook

Hertogin Kate hoopt haar pasgeboren nichtje Lili, de dochter van Harry en Meghan, snel te ontmoeten, zo liet ze weten in het bijzijn van de first lady.

Pretty in pink

Afgelopen vrijdag bezocht Kate samen met first lady Jill Biden een basisschool en de dresscode was duidelijk: zomerse knalkleuren. De hertogin van Cambridge ging voor dahlia pink in een japonnetje van Alexander McQueen en Jill koos een felroze blazer met bloemenaccent van het Amerikaanse L'Agence. Beide dames combineerden hun outfit met nude pumps – opletten dat je naaldhakken niet wegzakken in de modder wanneer je de schoolkonijnen gaat voeren!

Hertogin Kate en first lady Jill Biden in de tuin van een basisschool. Beeld: Brunopress.

Naast knallende outfits deelden de Duchess en de Doctor ook een goede grap.

Beeld: Brunopress

Baby Lili

Maar serieuze momenten waren er ook. Tijdens het bezoek aan de school was de Amerikaanse pers aanwezig en werd Kate gevraagd naar haar kersverse Amerikaanse familielid, nichtje Lili, de dochter van prins Harry en hertogin Meghan.

“Ik wens haar het allerbeste toe”, aldus tante Kate. “Ik kan niet wachten om haar te ontmoeten. We hebben elkaar nog niet ontmoet, maar ik hoop dat het snel zal gebeuren.”

Alsof er geen vuiltje aan de lucht is! Of de Cambridgje's daadwerkelijk op kraambezoek gaan bij baby Sussex, is nog onduidelijk, maar wel bevestigd is dat prins Harry over twee weken weer voet op Engelse bodem zet. Of hij zijn babydochter dan meeneemt om haar voor te stellen aan de Queen en de rest van the royal family, wie weet… Kate ziet het naar verluidt wel zitten om Harry en Meghan te verzoenen met de rest van de Windsors. Al komt daar misschien meer diplomatie aan te pas dan aan een werkbezoekje met de Bidens.

Bron: Hello, What Kate Wore | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook