Looking good! Nikkie de Jager deelt zomerse badpakfoto

'Nooit gedacht dat ik zelfverzekerd genoeg zou zijn om dit te posten.' 

Eindelijk kunnen we zeggen: Summer's here! Beauty-ster Nikkie de Jager zocht verkoeling bij het zwembad en deed iets wat ze niet van zichzelf had verwacht.

Reality check

“Nooit gedacht dat ik zelfverzekerd genoeg zou zijn om een foto als deze te posten”, begint Nikkie bij een stralende zwembadfoto. Op het prachtige plaatje zien we de makeup-goeroe – gehuld in felroze badpak met panterprint (we like!) – aan de rand van het zwembad poseren.

Om de post een luchtiger tintje te geven, heeft Nikkie er nog een foto aan toegevoegd. “Swipe for the reality check”, waarschuwt ze haar volgers.

Lovende reacties

Of Nikkie nu als een topmodel langs het zwembad ligt of languit op een opblaasflamingo dobbert: de YouTube-ster ziet er schitterend uit. En dat is ook haar Insta-volgers niet ontgaan. Onder meer Dotan, Nicolette van Dam en Bas Smit laten flink wat heart eyes achter bij de foto.

Nikkie's Eurovisie-collega's laten eveneens van zich horen. Chantal Janzen geeft haar medepresentatrice douze million points en Jan Smit ziet een dobbersessie met Nikkie ook wel zitten: “Ik zou wel op je willen duiken!” Eh, geen bommetjes a.u.b., Jan!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws