Zo geef je jouw liefdesleven een vliegende start na de lockdown

Goed nieuws voor singles!

Lees ook

Goed nieuws voor de singles onder ons. Na maanden in lockdown is daten officieel terug. Maar onderzoek van datingapp Inner Circle wijst uit dat Nederlandse singles alsnog gemiddeld tot wel 12 weken (!) wachten voordat ze hun match in het echt ontmoeten. En als je daten serieus neemt, kun je niet zo lang wachten. Tijd voor iets nieuws!

Inner Circle is een unieke datingapp die jou van je telefoon afkrijgt en into real life dates. Nog steeds niet overtuigd? Hier drie redenen waarom je dat wel zou moeten zijn.

1. Je bent klaar om daten serieus te nemen

Of het nou foto’s zijn die niet kloppen of slechte intenties, het heeft geen zin om moeite te steken in iemand die niet is wie hij/zij zegt te zijn. En het is zonde om jouw kostbare tijd te verspillen aan chatten met iemand zonder end game. De meeste datingapps zijn sneaky omdat ze je zo lang mogelijk op de app willen houden. Hoe langer jij op de app zit, hoe meer zij verdienen.

Inner Circle is anders. Het klinkt vreemd, maar hun focus ligt op daten en niet op swipen. Ze hebben een team dat handmatig nieuwe gebruikers verifieert om zo fakes, spammers en scammers van de app weg te houden. Dit betekent dat je alleen mensen zult vinden die geïnteresseerd zijn in daten, zodat jij sneller je match kunt ontmoeten.

2. Je wilt iemand vinden met wie het echt klikt

Moe van matchen met mensen en erachter komen dat je nauwelijks iets met elkaar gemeen hebt? Dat zal niet gebeuren bij Inner Circle, want zij maken het supermakkelijk om mensen te vinden die net als jij zijn. De profielen zijn gevuld met veel persoonlijke informatie en details die jou, jou maken. En als je niet zeker weet wat je moet zeggen tegen je match, kan de app je hierbij helpen. Gebruik de openingsvragen zodat jij een gesprek begint waarvan je hoopt dat het nooit meer eindigt. Ook kun je als kieskeurige dater filters toevoegen zodat je eindelijk een drankje kunt gaan doen met die perfecte match, nu de terrassen weer open zijn.

3. Je wilt iemand in het echt ontmoeten maar weet niet hoe

Apps zijn goed voor het ontmoeten van andere singles, maar we weten allemaal dat de vonk pas over slaat in real life. Durf daarom offline te daten. Dit is letterlijk waar Inner Circle voor staat. Zeg vaarwel tegen stress van het kiezen van je juiste datelocatie. In plaats daarvan gebruik je gewoon de date spots die al zijn getest door andere Inner Circle-gebruikers. Je kunt zelfs zoeken op je favoriete barretjes om te zien welke andere singles deze locatie ook leuk vinden. Stuur gewoon een berichtje, want die geweldige smaak qua locatie delen jullie al.

Klaar om de nieuwe manier van daten te proberen? Meld je nu aan voor Inner Circle.

Bron: Inner Circle

Laatste nieuws

Zie ook