Heilige moeder & haar engelen: Madonna over gezinsleven

Nu zijn het er nog zes, maar Madonna houdt alle opties open: “Zeg nooit, nooit.” Al wordt ze waarschijnlijk nog eerder oma.

Lees ook

Sommige celebs hebben ‘gaat heen en vermenigvuldigt u’ wel héél serieus genomen. En zo’n grote kroost kan verwarrend zijn, vindt zangeres en popidool Madonna.

De Material Mom is de biologische moeder van Lourdes Leon (1996) en Rocco Ritchie (2000), en adopteerde David (2005), Mercy (2006) en tweeling Estere en Stella (2012).

Blijft het hierbij? “Zeg nooit nooit,” aldus Madonna (62) die eerlijk is over haar grootste fout als moeder: “Mijn relatie met mijn kinderen eindigde op het moment dat ik ze een telefoon gaf.” Een huis vol? Valt mee, Lourdes woont op zichzelf en Rocco woont een deel van de tijd bij zijn vader, die twee vliegen in en uit. De andere vier zijn wel altijd bij Madonna: ze gaan met haar mee op tournee en ze zijn goed voor haar ego. “Niemand doet wat ik doe,” aldus de ster. “Ik kijk naar grootse vrouwen, vrijheidsstrijdsters als Simone de Beauvoir of Angela Davis, maar zij hadden geen kinderen. Single moeder zijn van zes en toch creatief, artiest en politiek bewust? Ik kan mezelf met niemand vergelijken.”

“David lijkt het meest op mij. Hij is vasthoudend. Lourdes barst van het talent, ze is beter dan ik, maar mist mijn drive. Zij heeft een moeder, ik had dat niet. Zij is opgegroeid met geld, ik niet. Dus alles is anders voor haar. Voor hen allemaal.”

Bron: Ella Vermeulen | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook