Miley Cyrus volgt de Diana-kapseltrend

Ook de zangeres gaat voor de royal haartrend van deze zomer.

Lees ook

Het iconische kapsel van prinses Diana beloofde al dé haartrend van de zomer te worden, en nu bewijst Miley Cyrus dat de coupe inderdaad is overgewaaid naar Hollywood.

Diana’s coupe

Eerder dit jaar werd de iconische bob van wijlen prinses Diana al benoemd tot de haartrend van spring/summer 2021. Ook 24 jaar na haar overlijden is Lady Di nog altijd als stijlicoon, en dankzij Emma Corrins vertolking in The Crown en Kirsten Stewarts vertolking in Spencer winnen de karakteristieke looks van de prinses nog altijd aan populariteit.

Ook voormalig tienersterrretje (nu award-winning zangeres) Miley Cyrus waagt zich aan de trend met een wilde kopie van Diana's blonde lokken, die ons erg doet denken aan de wapperende haren van de prinses halverwege de jaren negentig.

Miley

Haar nieuwe coupe mag dan geïnspireerd zijn op die van 's werelds beroemdste royal, maar Miley kiest verder niet voor een prinsessenstijl. De zangeres showt het resultaat van haar kappersbezoek met haar 134 miljoen (!!!) volgers in ondergoed en met een verkoelend drankje in de hand. Bekijk het kiekje HIER en Miley's inspiratiebron HIER.

Lookalike

We zien de overeenkomsten, maar Miley is onmiskenbaar nog Miley, óók met een Diana-coupe. Dat zat wel anders bij influencer Rose Nora Anna, die zichzelf een aantal weken geleden ook het razend populaire kapsel aanmat en daarna viral ging als dubbelganger van de prinses van Wales. Who's next?

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook