Beauty! Monique Westenberg maakt indruk met afgetraind lichaam

Goed bezig, Monique!

Lees ook

Met de zomerse temperaturen is het erg verleidelijk om achterover te leunen met een glas wijn, maar Monique Westenberg gaat onvermoeibaar door in de gym. En dat werpt zijn vruchten af!

Indrukwekkend

Dat sporten goed is voor je mental health, is niet onbekend. Monique neemt na een veelbewogen periode de tijd voor zichzelf en werkt keihard aan haar killerbody. Op Instagram plaatste ze deze week een aantal work-out filmpjes en haar volgers waren behoorlijk onder de indruk.

“Wat een prachtig figuur” en “Je ziet er fantastisch uit”, klinkt het in de comments. Een ander zegt: “Zo dan, die taille!”. Weer een ander reageert: “Maakt je niet alleen lichamelijk sterk, maar ook mentaal.” En zo is het!

Zomers kiekje

Maar met dat achteroverzitten in het zonnetje komt het ook wel goed. Voor een shoot met Talkies Magazine begaf Monique zich naar het strand en op deze zomerse plaatjes is het resultaat van al het harde werk in de sportschool goed te zien.

Uit de kleren

In het interview met Talkies vertelde de blondine onlangs dat ze weer stabiel en gelukkig is, al dan wel in verdrietige omstandigheden. Drie maanden voor de breuk vroeg André de moeder van zijn zoontje nog ten huwelijk. Nu gaat hij samenwonen met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen.

Voor het tijdschrift ging Monique uit de kleren en poseerde ze pikant doch chique met ontbloot bovenlijf. En ook daar zie je haar prachtige figuur weer goed. “Prachtige vrouw” en “Schitterende foto's” valt er te lezen in de reacties. Eens!

Bron: Happy in Shape, Instagram, Talkies Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook