‘Hoe dan?!’ Bibi Breijman verbluft volgers met zomerse bikinifoto

Wat een killerbody!

Lees ook

De gevolgen van de zomerse temperaturen deze week? Een verbrande neus, overal BBQ-geur én een flink aantal BN'ers dat weinig verhullende kiekjes deelt op Instagram. Het bikiniseizoen is hier!

Bikinifoto-seizoen

Gesloten sportscholen of niet, genoeg mensen hebben zich het afgelopen jaar in het zweet gewerkt, als we de stunning bikinifoto's van Bekend Nederland mogen geloven. Zo zijn we een tikkeltje jaloers op de prachtige foto's die Chantal Janzen, Nikkie de Jager en Monique Westenberg onlangs deelden. En ook Bibi Breijman komt nu met een jaw-dropping zomers bikinikiekje.

“Ik ga op reis en ik neem mee…”, schrijft Bibi bij een foto van zichzelf in een bruine zebraprint-bikini. Bibi genoot de afgelopen weken van een heerlijke vakantie in de Algarve samen met vriendlief Waylon en dochtertje Teddy. En daar is de voormalig vlogster goed bijgekleurd, want wow: wat een summerbody!

Haar volgers zijn erg onder de indruk van de foto, zo valt te lezen in de reacties. “Hoe dan?!” klinkt het meerdere malen, net als “Waylon boft maar met een vrouw zoals jij!” en “Hot momma“.

Teddy

Vorige week deelde Bibi ook al een zomerse foto – even knap, maar iets minder geposeerd, dankzij dochtertje Teddy die voor het eerst de camera in haar handen nam.

“Het wordt pas echt link voor je platte voorgevel als je kind stiekem je telefoon pakt en doorkrijgt hoe ze foto’s moet maken. Maar ach, ze is er trots op. Dus bij deze Ted’s eerste fotoreportage: Hoofd, schouders, knie en zonneallergie”, aldus Bibi.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook