Op deze bekende man richtte Meghan haar pijlen vóór prins Harry

Nadat Meghan in 2013 scheidde van haar eerste man, Trevor Engelson, had de ‘Suits-actrice het gehad met de Amerikaanse mannen.

Lees ook

Voordat ze het hart van de Britse prins veroverde, richtte ze haar pijlen op een Britse topvoetballer.


Nadat Meghan in 2013 scheidde van haar eerste man, Trevor Engelson, had de ‘Suits-actrice het gehad met de Amerikaanse mannen. Ze richtte haar pijlen nadrukkelijk op Groot-Brittannië. Dat vertelde haar voormalige Britse vriendin en tv-gezicht Lizzie Cundy aan verschillende media. “Ze was toen heel relaxed en vroeg me of ik geen bekende single Britten kende”, klonk het. “Ik ben toen in mijn telefoonlijst beginnen scrollen en probeerde een vriendje voor haar te vinden.”

Ashley Cole

Een van haar contacten was Ashley Cole. De Britse voetballer wordt beschouwd als een van de beste middenvelders van zijn generatie. Hij speelde voor Premier League-clubs Chelsea en Arsenal en trok zich later terug om te coachen en commentaar te geven op sportwedstrijden. “Cole leek me een leuke match, maar zelf was hij niet enthousiast om met Meghan te daten. Hij was jammer genoeg niet geïnteresseerd in haar.”

Ondanks Cole zijn desinteresse vindt Lizzie dat Meghan een persoon is waar vele mannen op zouden vallen. “Ze was een echt meisjesmeisje: vol energie”, zei Cundy. “Ze had gewoon iets speciaals. Ik keek haar aan en dacht ‘je hebt iets bijzonders.’ Ze zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt en het voelde alsof ik haar al mijn hele leven ken. Ik begrijp dus zeker waarom Harry verliefd werd op haar.” Meg werd afgewezen door de topvoetballer en stond dus open voor andere Britse vrijgezellen. Gelukkig voor MM daar was uiteindelijk prins Harry die opslag verliefd werd op de Amerikaanse actrice. And the rest is history…


Bron: HLN | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook